ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

«Μακρυχέρες» πελάτισσες ρήμαξαν κατάστημα στην Πάτρα!

Μια μικρή περιπέτεια περίμενε τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος έξω από την Πάτρα, που είδε τις ελπίδες του να πουλήσει κάποια εμπορεύματα στις τελευταίες δυο πελάτισσες της ημέρας να εξανεμίζονται καθώς αποδείχθηκαν κοινές κλέφτρες! Σαν να μην έφτανε αυτό, κινδύνεψε και να τραυματιστεί.

Οι δυο γυναίκες μπήκαν… αεράτες στο κατάστημα ρούχων μεγάλης αλυσίδας στη νέα εθνική οδό Πατρών– Αθηνών λίγο πριν κλείσει, αλλά ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις τους και προσπάθησε να δει τι έκαναν. Εκείνος άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο και μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει απ’ έξω και έβαλαν μπροστά τη μηχανή.

Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να μπει μπροστά στο αυτοκίνητο για να τις εμποδίσει να φύγουν, αλλά η οδηγός δεν δίστασε να πατήσει γκάζι και έπεσε πάνω του, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει! Οι δράστιδες κατάφεραν τελικά να διαφύγουν, έχοντας μαζί τους ενδύματα σημαντικής αξίας που είχαν κλέψει από τα ράφια του καταστήματος και τα κρύψει κάτω από τα ρούχα τους!


makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.