ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ορίστε οι "επενδυτές" του Μάρδα - Οίκος ανοχής σε βαγόνι του ΟΣΕ στον καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη

 Σε οίκο ανοχής (στα πρότυπα της βουλής), έχουν μετατρέψει ένα βαγόνι του ΟΣΕ οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες στον καταυλισμό στην Ειδομένη.

 Οι "επενδυτές" του Μάρδα έχουν ήδη ξεκινήσει τις εμπορικές και παραγωγικές δραστηριότητες στο μπουρδέλο "η Ελλάς" που χτίστηκε με μεράκι απο τα λαμόγια βουλευτές του πολιτικού συστήματος απο την μεταπολίτευση και μετά.


 Πουτάνες, ναρκωτικά και πάγκοι παραεμπορίου στην Ειδομένη, ωθούν την Ελλάδα σε ανάπτυξη και ο ουρανός "βρέχει δισεκατομμύρια" όπως βλέπει και ο ψεκασμένος βουλευτής των ΨΕΚ.ΑΝ.ΕΛ, κ. Παπαχριστόπουλος.

 Οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες πάντως, είναι οι μόνοι "επενδυτές" που κατάφερε να προσελκύσει το πολιτικό μας σύστημα, και είναι μια "γεύση" για το πως εκτιμούν οι Ευρω-πέη ηγέτες αλλά και οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, οτι θα μπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

 Η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος οίκος ανοχής, το μπουρδέλο των Βαλκανίων. Ποιά κρίση, "κόφτες" και μαλακίες... Οι νεαρές κόρες των Ελλήνων, θα μπορούν να "πιάσουν" αμέσως δουλειά στα πολυτελή μπουρδέλα της Ελλάδος που θα χτίσουν οι Ευρωπέη επενδυτές (προφανώς θα είναι του Κούλη αυτοί) και τα αγόρια θα μπορούν να εργάζονται στις συμμορίες που θα υπάρχουν στις Ελληνικές φαβέλες στα πρότυπα της Βραζιλίας.

 Θα έρχονται επιφανείς και πλούσιοι Ευρωπαίοι και θα "εκμεταλεύονται" τα παιδάκια των Ελλήνων για πέντε ευρώ και εμείς ακόμα ξύνουμε το κεφάλι μας γιατί η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει...

 Το αποκαλυπτικό βίντεο απο ρεπορτάζ του ALPHA που θα δείτε παρακάτω, είναι αρκετό για να σας προβληματίσει και και να διαπισώσετε, για το τι μέλλει γενέσθαι για την Ελλάδα... Εξάλλου ολόκληρη η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο μπουρδέλο, κατασκεύασμα της Ευρωζώνης, γιατί όχι και η Ελλάδα...  Οι "μένουμε Ευρώπη" θα πρέπει να κοιτάζουν μία στον καθρέφτη την φάτσα τους και μία τα βλέματα των παιδιών τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.