ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Άγριο έγκλημα σε χωριό της Θεσπρωτίας - Βρέθηκε νεαρός αποκεφαλισμένος

 Ακέφαλο βρέθηκε σήμερα το πρωί, ένα άψυχο σώμα ενός νεαρού άντρα στην Ποταμιά του Δήμου Σουλίου στην Ήπειρο.

 Άντρες του ΑΤ Παραμυθιάς και της ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου έλεγξαν εξονυχιστικά την περιοχή και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειτε για άντρα ηλικίας 25 περίπου ετών Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε στη περιοχή προ 2 μηνών περίπου.


Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, ανακρίνοντας και ένα συγγενικό πρόσωπο του θύματος, που επίσης ζει στην Θεσπρωτία, αλλά στάθηκε μέχρι στιγμής αδύνατον, μιας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

 Η Αστυνομία πλέον στρέφει τις έρευνες της, στον χώρο της Αλβανικής μαφίας, μιας και όλα δείχνουν πως ο άγνωστος εκτελεστής, από τον τρόπο που έδρασε, δείχνει να γνώριζε πολύ καλά πως να αιφνιδιάσει το θύμα και είναι πολύ πιθανό, στο παρελθόν έχει διαπράξει τέτοιου είδους εγκλήματα, εκτελώντας συμβόλαια θανάτου...

 Έχει ήδη ζητηθεί και η βοήθεια της Αλβανικής Αστυνομίας, μιας και στο πτώμα του άτυχου 25χρονου υπήρχαν κάποια τατουάζ, τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη φυλακή, στην οποία είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες,ο 25χρονος δούλευε και στο παρελθόν σε κτηνοτροφική επιχείρηση στην Ήπειρο και τους τελευταίους δυο μήνες στην Ποταμιά Γλυκής, πιθανότατα - όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.- για να χρησιμοποιεί τις σταβλικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ερημικές τοποθεσίες,ως κρησφύγετα, προκειμένου να κρύβεται από κάποιους που τον κυνηγούσαν.


thespro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.