ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Oι ψεύτες της διπλανής πόρτας εύχονται καλή Ανάσταση

Η τακτική της πολιτικής αποπλάνησης της κοινής γνώμης με ανεδαφικές υποσχέσεις και ανερυθρίαστα ψέματα, αποδείχθηκε το «δυνατό» σημείο του Αλέξη Τσίπρα και των πρωτοκλασάτων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Υπό ένα αριστερό, δημοκρατικό προσωπείο η πρώτη φορά Αριστερά επιδίδεται εδώ και ενάμιση χρόνο σε ένα -άνευ προηγουμένου- θέατρο του παραλόγου, καταπατώντας κάθε προεκλογική δέσμευση που έπεισε τους πολίτες να της δώσουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

«Αμετάκλητη απόφασή μας είναι να τηρήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», δήλωνε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο μέτρημα όμως των δεσμεύσεων που έγιναν πράξη, το αποτέλεσμα βγαίνει «μηδέν»… σε αντίθεση με τις κολακείες, τον λαϊκισμό και την προπαγάνδα που «βαφτίζει» το μαύρο άσπρο, το «αριστερό μνημόνιο» ως «μνημόνιο απαγκίστρωσης από τα …μνημόνια των άλλων» και τα μέτρα αφαίμαξης μισθωτών και συνταξιούχων ως μέτρα ανάκαμψης και μελλοντικής ευημερίας, αποτέλεσμα της «σκληρής διαπραγματευτικής πάλης» της κυβέρνησης.

Το πριν αλέκτορα φωνήσαι μοιάζει με πταίσμα μπροστά στη σημερινή στροφή των 180 μοιρών της κυβέρνησης προ των εκβιαστικών διλημμάτων από τους δανειστές και τα διευθυντήρια των Βρυξελλών.

Δεν αερολογούμε, ούτε λαϊκίζουμε. Τα ντοκουμέντα υπάρχουν και το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από αυτά. «Θα σκίσουμε τα Μνημόνια», «Θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ», «Θα βαράμε τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές» είναι κάποιες από τις φράσεις που ακούστηκαν αλλά γρήγορα... ξεχάστηκαν.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε το τσογλάνι πρίν κολλήσει ο κώλος του στην καρέκλα.




zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.