ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

#ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

 Παράλληλα με τους #"παραιτηθείται", παραδίπλα θα υπάρχει και μια άλλη συγκέντρωση ανθρώπων το #"ούστ κροπρόσκυλα" με αίτημα να πάνε στο διάολο και τα 301 μπάσταρδα του κυνοβουλίου μαζί με την βουλή και την "δημοκρατία" τους.

 Δεν έχει σημασία που θα είναι ένα, δύο, πέντε, δέκα, είκοσι, πενήντα, εκατό... που θα είναι άποροι, άνεργοι, ανάπηροι, αλλοδαποί, τοξικομανείς, τρελοί, αλκοολικοί, μικροαπατεώνες... μονάχοι, άστεγοι γέροι,  άμοιροι, εγκαταλελημένοι, βρώμικοι, πεινασμένοι... δεν έχει σημασία που θα είναι οι "άθλιοι των Αθηνών"... αυτοί που θα αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.


 Θα είναι η πιο αληθινή συγκέντρωση ανθρώπων. Ανθρώπων που είδαν μια αχτίδα ελπίδας απο το τότε κίνημα των "αγανακτισμένων", αναζωπυρώθηκε απο την "ελπίδα έρχεται" του Τσίπρα και "κατακρεουργείτε" απο σύσσωμο το "πολιτικό σύστημα" που έντεχνα διχάζει την ελληνική κοινωνία.

 Δεν έχει σημασία ποιό κόμμα-εγκληματική συμμορία, θα "καπελώσει" και αυτήν την συγκέντρωση. Το ίδιο έκαναν και οι ΣΥΡΙΖΑΝΝΕΛ με τους "αγανακτισμένους", το ίδιο θα κάνει και η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε με τους παραιτηθείται. Την "διπλανή" συγκέντρωση όμως δεν θα πάει κανένα λαμόγιο να την "καπελώσει". Για αυτούς τους ανθρώπους δεν θα "ενδιαφερθεί" κανένα κόμμα, καμιά αρχή, κανένα πολιτικό λαμόγιο... Αυτούς τους ανθρώπους η "δημοκρατική" κοινωνία μας τους θεωρεί τίποτα, σκουπίδια, νεκρούς που ούτε την ψήφο τους δεν μπορούν να αποσπάσουν τα κόμματα, οπότε περισσεύουν στον κόσμο αυτόν... και όμως είναι οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν την άρρωστη κοινωνία μας.

 Το "σύστημα" είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης και αναμενόμενο ήταν αφού η ελληνική κοινωνία έχει καταρρεύσει, η χώρα έχει διαλυθεί και είναι ένα βήμα πριν να ξαναγίνει Τουρκικό έδαφος, εφ' όσον και επίσημα πλέον Ελληνικό κράτος δεν υπάρχει. Προκειμένου το "σύστημα" να παραμείνει για λίγο ακόμα στην "εξουσία", διχάζει την κοινωνία και φέρνει αντιμέτωπες την μια κοινωνική ομάδα με την άλλη. Το έκανε βέβαια και παλιότερα αλλά τώρα το κάνει σε επικύνδινο βαθμό.

 "Παπαγαλάκια" και των δύο κομματικών (ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ) στρατοπέδων τις τελευταίες ημέρες, έχουν "πέσει" με λύσσα επάνω στους πολίτες, εκτοξεύοντας τόνους λάσπης το ένα κόμμα στο άλλο και όλα μαζί στους πολίτες. Χειραγωγούμενοι οι πολίτες πλέον, χωρίζονται σε στρατόπεδα και ετοιμάζεται ο ένας να κατασπαράξει τον άλλον.

 Και τα πολιτικά ανδρείκελα πιστά στον ρόλο τους.

 Πάντως είναι άξιο απορίας, τι ακριβώς περιμένουν οι "μένουμε Ευρώπη" στο μέλλον, αφού δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για τα απολύτως καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής των μνημονίων που θα εφαρμόζονται εις αεί, ενώ εάν τυχόν νομίζουν πως η διαγραφή του δημοσίου χρέους συνεχίζει να αποτελεί λύση (που δεν γίνει ποτέ στην ουσία), έχουν δυστυχώς τη λάθος εντύπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.