ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

9 tips για να του προσφέρεις ένα αξέχαστο στοματικό...

Το στοματικό σεξ όπως έχεις καταλάβει, είναι σχεδόν τόσο σημαντικό όσο το κυρίως πιάτο, οπότε μη σου κάνει εντύπωση που ασχολούμαστε τόσο συχνά μαζί του.

Καλώς ή κακώς είναι δική σας απαίτηση κι εμείς δεν έχουμε παρά να ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι σύμφωνα με μία έρευνα οι άντρες οι οποίοι έχουν κακό ή και καθόλου στοματικό στη σχέση τους, έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να απατήσουν από τους υπόλοιπους-όχι ότι έτσι κι αλλιώς δε θα την κάνουν έστω και μία φορά, αλλά λέμε τώρα. 



Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι αλλά περνάει και από το συγκεκριμένο, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές ώστε να του δώσεις το καλύτερο της ζωής του. Ήρθε η ώρα φίλη μου να γίνεις η βασίλισσα του στοματικού κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να αγγίξεις το στόχο σου.

1. Μην το δεις σαν αγγαρεία: Μπορεί στα αγγλικά το συγκεκριμένο να λέγεται blow job, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να το δεις σαν... job. Αρκεί και μόνο να σκεφτείς, ότι με αυτό που του κάνεις, του δίνεις τέτοια ευχαρίστηση και ικανοποίηση που η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή για σένα. Με λίγα λόγια, κάνεις δουλίτσα και για εκείνον αλλά και για τον εαυτό σου χαζούλα.

2. Μη μένεις σιωπηλή: Εντάξει τα ηχητικά εφέ κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ανήκουν κυρίως σε αυτόν, που έχει και το στόμα του ελεύθερο-να τα λέμε κι αυτά-αλλά κι εσύ βρε παιδί μου μπορείς πού και πού να του πετάς μία ατάκα ή να βγάζεις τους γνωστούς ήχους ευχαρίστησης για να δείξεις ότι το απολαμβάνεις κι εσύ. Προσοχή, υπάρχει ο κίνδυνος να ακουστείς σαν αγελάδα οπότε καλό θα ήταν να κάνεις μία πρόβα μόνη σου.

3. Μη χάνεις οπτική επαφή: Και καλά, μπορεί να γυρίσει να σου πει ότι αυτό που του αρέσει πάνω σου περισσότερο είναι τα μάτια και το βλέμμα σου-λέει ψέματα-αλλά στην προκειμένη τα συγκεκριμένα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Μη χάνεις οπτική επαφή, ακόμα και κατά τη διάρκεια και να ξέρεις ότι δε θα σου βγει σε κακό. Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών, υποστηρίζει ότι το βλέμμα γεμάτο πάθος σε συνδυασμό με όλο το υπόλοιπο, είναι ικανό να τους στείλει σε άλλα επίπεδα. Θεικά μη σου πούμε.


 4. H στάση παίζει ρόλο: Ένα λάθος που κάνουμε πολλές, είναι ότι επιλέγουμε εντελώς λάθος στάση για να το κάνουμε όλο αυτό. Πότε δε βολευόμαστε, πότε πιανόμαστε και τελικά καταλήγουμε με αυχενικό μη σου πούμε και με λουμπάγκο. Το παν λοιπόν είναι να βολεύεσαι εσύ για να είσαι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή και αποδοτική. Extra tip: Για να το ευχαριστηθείς και λίγο παραπάνω, μην αγνοείς εντελώς και το δικό σου σώμα. Καταλαβαίνεις πιστεύουμε έτσι;

5. Κάνε δουλίτσα με τον εαυτό σου: Καλό θα ήταν, μη σου πούμε απαραίτητο, πριν καταπιαστείς με το δύσκολο έργο που έχεις να φέρεις εις πέρας, να έχεις φροντίσει προηγουμένως να έρθεις σε mood εσύ η ίδια. Είτε μόνη σου, είτε με τη δική του βοήθεια, ε ας κάνει κάτι κι αυτός, καλό θα ήταν να μην είσαι εντελώς ξενέρωτη όταν κηρυχθεί η έναρξη. Για σένα το λέμε.

6. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου: Αλλά με προσοχή και κυρίως μέθοδο. Γενικά να ξέρεις ότι οι... αρχόντισσες του στοματικού δεν τα χρησιμοποιούν και πολύ, αλλά επειδή στην προκειμένη το θέμα είναι να μάθεις, μπορείς να τα βάλεις στο παιχνίδι. Το μυστικό λοιπόν είναι να μάθεις την τέχνη του συγχρονισμού, την οποία και εύκολη δε λες. Διότι αν το ένα χέρι πηγαίνει αριστερά, το άλλο δεξιά και η γλώσσα ευθεία-καταλαβαίνεις τι εννοούμε-τότε όχι μόνο δε θα το απολαύσει, αλλά θα αποσυντονιστεί και πλήρως.

7. Μη δαγκώσεις: Τουλάχιστον όχι δυνατά. Επίσης να θυμάσαι ότι σε μερικούς άντρες αρέσει πολύ να ασχολείσαι με τους όρχεις τους και σε άλλους όχι καθότι και πολύ ευαίσθητοι. Οπότε, πήγαινε σιγά σιγά και δειλά στην αρχή, και κόψε αντιδράσεις. Αν τον δεις με το βλέμμα του τρόμου, να ξέρεις ότι σίγουρα κάτι κάνεις λάθος.

8. Χαμογέλασε: Προφανώς φίλη μου διότι κάνεις κάτι που σου αρέσει πολύ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη χαμογελάς, και να είσαι ευτυχισμένη. Καλά δεν είπαμε να πετάς κιόλας αλλά ok. Ειδικά αν του σκάσεις ένα πονηρό χαμόγελο τύπου «Μπαγάσα σε περιποιήθηκα πάλι», τότε να ξέρεις ότι έχεις γίνει η απόλυτη θεά του. Στο λέμε και στο υπογράφουμε.

9. Kαι το απαραίτητο: Ό, τι κι αν κάνεις, κάντο... εις βάθος γιατί κακά τα ψέματα, σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν τα επιφανειακά πράγματα. Εντάξει δεν είπαμε να πάθεις και αναρρόφηση, αλλά μπορείς να κάνεις την προσπάθειά σου για να γίνει το performance σου όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.