ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Απεργία ιδιωτικών υπαλλήλων την Κυριακή

 Σε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου καλεί η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (OIYE) για την Κυριακή 17 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα αλλά η συμμετοχή των "αιγοπροβάτων" αναμένεται να είναι μικρή εώς ανύπαρκτη.


 Χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς ενότητα και αποκομμένοι τελείως οι συνδικαλιστικοί φορείς απο την κοινωνία, προσπαθούν με "στρακα-στρούκες" να ανατρέψουν τις βάρβαρες πολιτικές της Ευρωζώνης. Που και που προκυρήσουν και καμια 24ωρη απεργία για τα "μάτια του κόσμου".

 Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΟΙΥΕ αναφέρει:

«Καλούμε τα σωματεία μας, τους εργαζόμενους, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, να συμμετάσχουν στην απεργία, δίνοντας δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, ότι η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, ούτε αναγκαία είναι, ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.