ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Τσίπρας: Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Τουρκία διότι δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο...


Στενά παρακολουθεί ο τζιτζιφιόγκος πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Χεσμεντόλ Τσίπρας τις εξελίξεις στην γείτονα χώρα, πανέτοιμος να επέμβει στα εσωτερικά της Τουρκίας αφού πρώτα τα έκανε σκατά στα εσωτερικά της Ελλάδας.


 «Πολύ δύσκολο το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρακολουθούμε πολύ στενά τις εξελίξεις στην Τουρκία», τόνισε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον προιστάμενο του Πιερ Μοσκαροκεφαλή, ο οποίος σημείωσε ότι αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι επίσης πολύ σημαντικό για την Ευρώπη, φανερά εκνευρισμένος που ο Ερντογάν δεν κάθεται στα τέσσερα για να τον πηδήξει ο κάθε Ευρωπέος ανώμαλος όπως οι Unan κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

 Ειδικότερα, κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι από την αρχή η ελληνική πλευρά στήριξε τους δημοκρατικούς κανόνες και τη συνταγματική νομιμότητα και επισήμανε πως όταν πιάσει «φωτιά» το σπίτι του γείτονά σου, η γειτονιά ανησυχεί. «Και ελπίζω ότι πολύ σύντομα οι γείτονες μας θα επιστρέψουν στη σταθερότητα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.


 Έσκασε στα γέλια ο Μοσκοβισί με την απορία "τι λέει το μαλακισμένο τσόγλαν μπόι" και υπενθύμισε στον Έλληνα κλόουν ότι έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα και δεν έχει όρεξη να ακούει τις μαλακίες του Τσίπρα που λέει και στον Ελληνικό λαό.

  Στα πιο σοβαρά θέματα, ο Γάλλος πρώην ΥΠΟΙΚ ρώτησε τον πρωθυπουργό εάν θα κάνει διακοπές, με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι είναι δύσκολο να κάνει διακοπές διότι συμμερίζεται τους Έλληνες που δεν μπορούν να ταϊσουν τα παιδιά τους και έχει και την Περιστέρα που δεν έχει ανανεώσει την γκανταρόμπα της ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.