ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Παπανδρέου στον realfm: Το «λεφτά υπάρχουν» το λέω και σήμερα

  Προφανώς ο "άνθρωπος τη βροχής" Τζέφρι Μινέικου Παπανδρέου, μετά το "στραπάτσο" και της "πρώτης φορά αριστερά" κυβέρνησης, ετοιμάζεται να λάβει ξανά τα "ηνία" της χώρας, δηλαδή το "Μπουρδελοστάν" που ο ίδιος την έκανε μαζί με τα φιλαράκια του.

 Σε ερώτηση του "Χατζηνίκου" στον realfm, πως το ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του, δεν κατάλαβε έγκαιρα ότι η χώρα πήγαινε για τα βράχια, γιατί ως πρωθυπουργός κατηγορήθηκε και για το “λεφτά υπάρχουν” και ότι στη συνέχεια πήρε διάστημα 5-6 μηνών μέχρι να αντιληφθεί την κρισιμότητα της περίστασης?


 Και είπεν ο ανεκδιήγητος... «Οι πόροι, όσοι είναι που υπάρχουν, πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, ηλεκτρονική συνταγογράφηση που πρέπει να συνεχιστεί, να μην σταματήσει, να επεκταθεί παντού στα νοσοκομεία και αλλού. Εφερε στο ελληνικό Δημόσιο και δεν είχε κόστος για να το κάνουμε καθόλου, με ένα λογισμικό το κάναμε στο υπουργείο Εργασίας, 2,5 δισ. τον χρόνο. Δηλαδή κόψαμε κατά 2,5 δισ. το κόστος των φαρμάκων. Πόσος είναι ο ΕΝΦΙΑ κάθε χρόνο; Είναι κάτι παραπάνω σήμερα από τα 2,5 δισ. δηλαδή ένας ολόκληρος ΕΝΦΙΑ κερδήθηκε. Αυτά πληρώνει ο ελληνικός λαός».  Με ένα πρώτο ανάγνωσμα σωστά είναι αυτά.

 Με ένα δεύτερο όμως ανάγνωσμα, διαπιστώνει ο κάθε νοήμων πολίτης ότι η απληστία των τραπεζών είναι χωρίς πάτο και για αυτούς δούλεψε και ο Τζέφρι και ο ψυχάκιας ο Σαμαράς και το εφταμηνίτικο ο Τσίπρας αλλά και όλων της πουτάνας γιοί βολευτές που είναι στο κυνοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.