ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Νέα τραγωδία στο Κορωπί!!!

Δίχως τέλος είναι η τραγωδία στο Κορωπί μετά τη δολοφονία 35χρονης από την 26χρονη σύντροφο του πρώην συζύγου του, το βράδυ της Τετάρτης. Σε κατάσταση αμόκ ο 41χρονος άνδρας πυροβόλησε τους γονείς της 26χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «πέτρα του σκανδάλου», ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φέρεται να έχει πυροβολήσει τον πατέρα της συντρόφου του η οποία σκότωσε την πρώην σύζυγό του, καθώς και ακόμα ένα άτομο.


Ο 41χρονος φέρεται να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του στο Κορωπί.

Ο ίδιος φώναζε πως θέλει να μιλήσει με τα δυο του παιδιά. «Έχω την καραμπίνα μέσα στο στόμα… Θα γίνει μακελειό…Θα σας στκοτώσω όλους… Δεν μπορείς να καταλάβεις…» όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Πάντως, οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν 2 τραυματίες!

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 5 το απόγευμα ακούστηκαν 3-5 πυροβολισμοί και ότι φέρεται να έχουν τραυματιστεί ο πατέρας της 26χρονης και η σύντροφός του. Ο 41χρονος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί ενώ άλλες αναφορές κάνουν λόγο ότι βρίσκεται ακόμα μέσα στο σπίτι.Σύμφωνα με πληροφορίες, η «πέτρα του σκανδάλου», ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φέρεται να έχει πυροβολήσει τον πατέρα της συντρόφου του η οποία σκότωσε την πρώην σύζυγό του, καθώς και ακόμα ένα άτομο.


crashonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.