ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ο Παυλόπουλος για τον «χρυσό» άθλο της Στεφανίδη

 Σε ένα άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας και αφού έχει καταναλώσει καμιά δεκαριά λίτρα τσίπουρο, ο ανεπρόκοπος Παυλόπουλος φερόμενος ως και πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν υπάρχει, φανερά "συγκινημένος" (χέστηκε δηλαδή) απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμά του στη «χρυσή» Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη  και μερικές χιλιάδες συμπολίτες μας στον "άλλον κόσμο".


 Στο μύνημα του επισημαίνει δε ότι: «υπενθυμίζει στη νέα γενιά, και μάλιστα με τον πιο διδακτικό τρόπο μέσα στους δύσκολους καιρούς (που οι εμείς οι άθλιοι πολιτικοί απατεώνες φέραμε) που βιώνει, την ακατάβλητη δύναμη δημιουργίας την οποία διαθέτει όταν πιστεύει πραγματικά στις δυνατότητές της και «βάζει τον πήχη» ολοένα και πιο ψηλά».

 Καλό το μήνυμα μπάρμπα αλλά στα αρχίδια σου εσένα και η νέα γενιά και η χώρα και οι πολίτες της ελληνικής κοινωνίας. Τα χιλιαρικάκια σας να τσεπώνεται εσύ και το σκυλολόι της βουλής και αν τύχει και έχουμε καμιά ελληνική επιτυχία διεθνούς εμβέλειας, να ρίξουμε και κανα "πυροτέχνημα" και να στείλουμε και κανα μήνυμα συμπαράστασης στον Ελληνικό λαό που δολοφονείται κάθε μέρα απο τα πολιτικά λαμόγια.

 Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο κ. Παυλόπουλος και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, τρίβει τα χέρια του για τα μετάλλια που θα φέρουν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες, καθώς θα κατασχεθούν και θα αποδωθούν όλα στο "υπερταμείο" που σύστησαν, για την απομείωση του "ελληνικού χρέους".

 Προφανώς ο Τσίπρας και η τσογλανοπαρέα του, μόνο για τα μετάλλια ενδιαφέρονται διότι κατα τ' άλλα βγάζουν φλύκταινες όταν βλέπουν την Ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου ή ακούν τον Εθνικό ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.