ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ξεδιάντροποι: Βάζουν φόρους και στα κοινωνικά επιδόματα!

Πλήρης αναλγησία. Δεν σέβονται ούτε αναπήρους, ούτε τριτέκνους, ούτε πολυτέκνους, ούτε ανέργους, ούτε κανέναν... Για την ακρίβεια αυτές οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες, ήταν απο την πρώτη στιγμή στόχος εξόντωσης όλων των κυβερνήσεων, απο την μαύρη μέρα που πάτησε το ΔΝΤ στην χώρα.

Βλέπετε... οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες είναι μη παραγωγικές σε μια καπιταλιστική οικονομία και όσο πιο γρήγορα τις "σκεπάσει" το χώμα, τόσο πιο πολύ η πλουτοκρατία θα αυξήσει τα κέρδη της και η πολυπόθητος ανάπτυξη θα έρθει μια ώρα αρχίτερα. Ας πεθαίνουν οι άνθρωποι δεν πειράζει, η ανάπτυξη να έρθει. Θα πεθαίνει ο κόσμος στο όνομα της ανάπτυξης.


Καλά και τι σόι ανάπτυξη είναι αυτή? Για ποιόν θα έρθει η ανάπτυξη αν δεν μείνει κανένας όρθιος...? Μα φυσικα για αυτόν που ερχόταν πάντα. Τα πολιτικά λαμόγια, τους τραπεζίτες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους "εθνικούς" εργολάβους, τους εφοπλιστές, τους καναλάρχες, τους διεφθαρμένους, τους μιζαδόρους, τους νταβαντζήδες... ούτε για σένα, ούτε για μένα. 

Σε ένα βήμα παραπέρα δολοφονίας των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προχώρησε η κυβέρνηση της Αριστεράς (κατόπιν εντολής των δανειστών πάντα) και επέβαλε τέλος χαρτοσήμου ψαλιδίζοντας κατά 3,6% τα επιδόματα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ενώ φορολόγησαν και μάλιστα αναδρομικά ειδική επιδότηση ανεργίας σε απολυμένους των Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης

"Xέρι" και στα επιδόματα για να γεμίσει τα ταμεία της έβαλε η πρωτοπόρος αριστερή κυβέρνηση πλήττοντας περαιτέρω τις ευπαθείς ομάδες.

Από το υπουργείο Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Εσόδων επιβλήθηκε για πρώτη φορά ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα επιδόματα ατόμων με αναπηρία κάτω από 80%, και σε άτομα με κινητικά προβλήματα και με αναπηρία άνω του 80%!

Κάνοντας ακόμη ένα βήμα ενεργοποίησαν άλλη μια περικοπή 3,6% στα επιδόματα των τρίτεκνων και των πολύτεκνων από τον ΟΓΑ.

Μη στερούμενη φαντασίας η κυβέρνηση ακολούθως αποφασίζει και υλοποιεί ακόμη και παρακράτηση φόρου αναδρομικά του επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ που έλαβαν οι απολυμένοι συνταξιούχοι του Εργοστασίου Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.