ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Έρχεται λουκέτο στην Ongame;

 Τα τελευταία 24ωρα δεχόμαστε μηνύματα στο Facebook του PokerLobby από παίκτες που αναφέρουν πως όλα σχεδόν τα εγγυημένα τουρνουά έχουν αφαιρεθεί από την πλατφόρμα της Ongame στο Paradise Poker.

Επικοινωνήσαμε με το Paradise Poker και μάθαμε ότι δεν πρόκειται απλά για μια συνηθισμένη καλοκαιρινή κίνηση, λόγω μείωσης των παικτών.

Χωρίς να είναι επίσημο ακόμη, η Ongame έχει δηλώσει την πρόθεση της να κλείσει οριστικά το δίκτυο του πόκερ στις 30 Σεπτεμβρίου.


Μέχρι το κλείσιμο της πλατφόρμας, που ακούγεται πως θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου, τα παιχνίδια μετρητών και τα Sit and Go τουρνουά θα συνεχίζονται κανονικά ενώ κανονικά θα διεξάγονται και τα MTT, χωρίς όμως να προσφέρουν εγγυημένα έπαθλα.

Όσοι έχετε χρήματα στο Paradise Poker δεν χρειάζεται να αγχώνεστε καθόλου μιας και τα χρήματα των παικτών είναι στην Sportingbet και όχι στην Ongame οπότε είναι ασφαλή και θα έχετε πρόσβαση σε αυτά και μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας.

Σε περίπτωση που έχετε κερδίσει εισιτήρια για τουρνουά ή έχετε πόντους από το πρόγραμμα πιστότητας που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου αλλιώς θα χαθούν.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται η SportingBet έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να προσφέρει μέσα από νέα πλατφόρμα τα παιχνίδια της και πολύ σύντομα αναμένονται νέες ανακοινώσεις για το Paradise Poker.

Συνοπτικά:

♠ Η Ongame κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου
♥ Μέχρι τότε το Paradise Poker προσφέρει κανονικά cash games, sit and go τουρνουά και MTT χωρίς εγγυημένα έπαθλα
♣Τα χρήματα σας στο Paradise Poker είναι ασφαλή και μετά τις 30 Σεπτεμβρίου
♦ Αν έχετε εισιτήρια για τουρνουά ή πόντους από το πρόγραμμα πιστότητας εξαργυρώστε τα πριν τις 30 Σεπτεμβρίου
♠ Έρχεται νέα πλατφόρμα που θα προσφέρει πόκερ στο Paradise Poker.


pokerlobbygr.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.