ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Η "κόρη του Δράκουλα" αποκαλύπτει...

 «Είναι νομοτελειακή η κατάργησή του και για να είμαστε ξεκάθαροι, η ΝΔ το δήλωσε αυτό πριν αρχίσει ο διαγωνισμός. Εμείς θα εφαρμόσουμε το Σύνταγμα. Τις άδειες τις δίνει η αρμόδια Αρχή, δηλαδή το ΕΣΡ, όχι ο υπουργός Επικρατείας», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και πρόσθεσε «πρόκειται για το απόλυτο φιάσκο το οποίο μπορεί να δώσει τη χαριστική βολή στην κυβέρνηση».

 Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών (που έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο στην "κοιλάδα του Πεσαβάρ"), εκτιμά ότι «σήμερα οι

πολίτες ξέρουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και θα έρθει ο "μπαρακούντα" αδελφός μου να σώσει την χώρα.

 Η εν λόγο "κυρία" που στην ουσία τηλεκατευθύνει τον Κούλη αλλά και όλη την ΝΔ, τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε στη Θεσσαλονίκη, ένα υπεύθυνο, αναπτυξιακό, υλοποιήσιμο και ελπιδοφόρο πρόγραμμα σαν αυτό του ΣΦΥΡΙΖΑ. Ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο δρόμο της Κύπρου και των άλλων χωρών, οι οποίες βγήκαν από το μνημόνιο, χωρίς να διαλυθεί ο κοινωνικός τους ιστός».... χαχαχαχαχαχαχα για πήγαινε δες ρε σούργελο στην Κύπρο που "βγήκε" απο τα μνημόνια, μέχρι που φτάνουν τα συσσίτια... Τυχαία ρώτησα κάποιον στο Σύνταγμα "τι περιμένεις εδώ?" και μου απάντησε " είμαι Κύπριος και περιμένω στην ουρά για το συσσίτιο της Αγίας Νάπας". Προφανώς όταν έρθει η σειρα του θα πάρει καράβι για να πάει.

 Τέλος, η πρώην υπουργός αναφερόμενη στα υψηλά ποσoστά αποχής που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις αναφέρει ότι «στόχος μας, είναι η συμμετοχή των πολιτών, οι οποίοι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην πολιτική. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ» και προσθέτει πως «ο αντίπαλος της ΝΔ δεν είναι ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας καταρρέει, έχει πλήρως καταρρεύσει στη συνείδηση των πολιτών. Αντίπαλος μας είναι η αναξιοπιστία της πολιτικής. Αυτή είναι η μάχη την οποία πρέπει να κερδίσουμε» (κλασικές μαλακίες δηλαδή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.