ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης

Στη σύλληψη του γνωστού εφοπλιστή, Γιάννη Καραγιώργη προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (29/09/2016) αστυνομικοί, έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ταράξει τα... νερά αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κύριος κατηγορείται για υπεξαίρεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από ξένους επενδυτές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο εφοπλιστής συνελήφθη στο σπίτι του στη Γλυφάδα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο εφοπλιστής είναι και διευθύνων σύμβουλος του δικτύου HellasNet, το οποίο συνίσταται από 11 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Με την υπόθεση αυτή ανοίγει ο ασκός του Aιόλου, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εμφανιζόταν ως παράγοντας των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα και μάλιστα οι υπουργοί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. ήταν τακτικοί θαμώνες στις ημερίδες που διοργάνωνε ο συγκεκριμένος κύριος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομά του έχει απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα και άλλες φορές.

Είναι ο κύριος που θα έβαζε πριν από χρόνια 18 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ και τα οποία δεν τα είδε ποτέ κανένας.

Επίσης, αρκετοί οικονομικοί παράγοντες της ναυτιλίας θα θυμούνται πως στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο εν λόγω κύριος είχε βρεθεί στα πρόθυρα της πτώχευσης όταν πήρε φωτιά ένα εκ των δεξαμενόπλοιων που διέθετε.

Τότε λοιπόν, ξέσπασε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καούν 20 ναυτικοί. Οι μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού, που είχαν ανοίξει την κάνουλα τροφοδοτώντας τον με αρκετά εκατομμύρια, έκλεισαν απότομα, ενώ οι ασφαλιστικές εταιρείες στράφηκαν κατά της περιουσίας τόσο της εταιρείας όσο και της προσωπικής του.

Παρά τα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, ο κ. Καραγιώργης ξαναμπήκε στο παιχνίδι της ναυτιλίας (άγνωστο πώς) και κατάφερε να τη... βγάλει καθαρή.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι στον γάμο του το 2014, ενας εκ των υψηλών προσκεκλημένων ήταν ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος.


newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.