ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγαλύτερη οικονομία δεδομένων υπόσχεται ο νέος Chrome για Android

Σύμφωνα με το Google Chrome Blog, η νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της Google για Android, θα μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά δεδομένα, χάρη στους βελτιωμένους αλγόριθμους συμπίεσης που ενσωματώνει, αλλά και ορισμένα νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά του, που θα σας επιτρέπουν να κατεβάζετε περιεχόμενο, όπως ιστοσελίδες ή βίντεο, προκειμένου να το παρακολουθήσετε ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης.

Τα νούμερα που παραθέτει η Google είναι σίγουρα εντυπωσιακά:

Η εταιρεία υπόσχεται έως και 67% μικρότερη κατανάλωση δεδομένων κατά την αναπαραγωγή βίντεο περιεχομένου τύπου MP4, αλλά και έως 60% για γενικότερη χρήση του Internet.

Επιπλέον, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει πλήρεις ιστοσελίδες μέσω του κατάλληλου κουμπιού στο μενού ρυθμίσεων, ώστε να τις διαβάζει όποτε θέλει αργότερα.


 Έτσι, όχι μόνο είναι δυνατή η περαιτέρω εξοικονόμηση δεδομένων, αλλά θα είναι εφικτό και να βλέπετε τα websites που σας ενδιαφέρουν, ακόμα και όταν είστε offline.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.