ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

7χρονος μαθητής λιποθύμησε από την πείνα μέσα στο σχολείο

 Το 7χρονο αγοράκι κατέρρευσε σε ένα από τα διαλείμματα και στο σχολείο και προφανώς δεν είναι το πρώτο και μοναδικό περιστατικό. 

Δεκάδες παιδάκια λιποθυμούν καθημερινά στα σχολεία, στους δρόμους, στις παιδικές χαρές, στις γειτονιές...

Σε Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου, το ‏7χρονο αγοράκι, μαθητής της Β' τάξης, λιποθύμησε, κατέρρευσε γιατί πεινούσε. Με τις "ευλογίες" των 300 αρχιμαφιόζων πολιτικών του κυνοβουλίου, έχουν καταδικαστεί τα παιδιά των πολιτών να ψοφήσουν απο την πείνα σαν τα σκυλιά.


 Προφανώς για αρκετές μέρες το παιδάκι πήγαινε στο σχολείο του χωρίς να φάει και χωρίς οι γονείς του να έχουν τη δυνατότητα, να του δώσουν έστω 50 λεπτά για ένα κουλουράκι και σίγουρα δεν είναι το μόνο. Τα υπόλοιπα παιδάκια έβαλαν τις φωνές καθώς ανησύχησαν και στο σημείο έσπευσαν δάσκαλοι για να δουν τι είχε συμβεί. Άμεσα ειδοποιήθηκε η μητέρα του 7χρονου, η οποία πήγε στο σχολείο και με βαριά καρδιά εξιστόρησε στους δασκάλους τι ακριβώς συμβαίνει, ζητώντας ωστόσο για ευνόητους λόγους να τηρηθεί μυστικότητα και διακριτικότητα.

 Είναι "εντυπωσιακό" πάντως πως η 5η φάλαγγα του βρωμερού, άθλιου και κατοχικού τύπου στην "κοιλάδα του Πεσαβάρ", παρουσιάζει την ελληνική κοινωνία "σοκαρισμένη" ενώ οι πολίτες της βιώνουν αυτή την κατάσταση απο την εποχή του "λεφτά υπάρχουν". Μεγαλοδημοσιοκάφροι, άθλια κυβερνητικά sites, τσοντοκάναλα της διαπλοκής, εφημερίδες του κώλου, μεταδίδουν την είδηση με τίτλους όπως "ΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία..." και άλλες τέτοιες παπαριές. 7 χρόνια η ελληνική κοινωνία λιποθυμάει, αργοπεθαίνει και θα συνεχίσει εις αεί...

  Τα μέτρα που επιβάλλει η Ε.Ε και το ΔΝΤ με πρόχημα την "οικονομική κρίση", έχουν ως αποτέλεσμα να λιποθυμούν τα παιδάκια, να μειώνει το προσδόκιμο ζωής, να αυξάνει υπογεννητικότητα, να αυξάνει τον υποσιτησμό των πολιτών και το ένα στα δύο μωρά που γεννιούνται να πεθαίνει μετά απο ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.