ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Έρχεταιιιιι!!! Σωθήκαμεεεεεεε!!!!!!... τι όχι?

 Όσο και να ήθελε το Μαξίμου να κρατήσει μυστική για λίγο καιρό ακόμα την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς τις τελευταίες μέρες, τουλάχιστον 20 Αμερικανοί πράκτορες και άνδρες της ασφάλειας του Ομπάμα έχουν φτάσει στην Ελλάδα και είναι ήδη σε συνεννόηση με την αμερικανική πρεσβεία. Ο "γυμνός βασιλιάς" των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πατήσει το ποδάρι του στην Ελλάδα κατα τις 14 και 15 Νοεμβρίου.

 Σε ξέφρενα ροκ πάρτι, έχει ξεσπάσει το επιτελείο της κυβέρνησης που θα έρθει ο "πλανητάρχης" να μας σώσει απο το παράνομο και επονείδιστο χρέος που ταλανίζει την Ελλάδα 7 χρόνια τώρα και στο Σύνταγμα, έχουν ξαναρχίσει οι χοροί και τα πανηγύρια απο την τελευταία φορά της επικράτησης του ΟΧΙ του
δημοψιφήσματος... τι όχι? Αυτό διαρρέει ο Τσίπρας και η σαχλή κυβέρνηση του μέσω φιλικών προς την αυτήν ενημρωτικών site. Αυτό και άλλα πολλά... Βγάζετε ψεύτη την πρωθυπουργάρα της Ελλάδας δηλαδή? Μα το είπε καθαρά ο Αλέξης... Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, που θα επισκεφθεί στο πλαίσιο της ίδιας περιοδείας και το Βερολίνο, θα έρθει στην Ελλάδα να διαπιστώσει αν πράγματι ζητάει η κυβέρνηση "διευθέτηση" (ή απομείωση ή ελάφρυνση ή όπως θελετε πέστε το) του χρέους και μετά θα πάει στο Βερολίνο να "τρίξει" τα δόντια της Καγκελάριου και του ανάπηρου και να τους πει με πυγμή "ως εδώ και μη παρέκει"... χαχαχαχαχαχα... και μετά ξυπνησαμε.  Ούτε τα παιδιά προσχολικής ηλικίας δεν πείθονται με τέτοιες αρλούμπες που διαδίδει η κυβέρνηση-μαριοννέτα.

 Το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι το χρέος της Ελλάδας και αν η ελληνική κοινωνία πεθαίνει κάθε μέρα με τα μέτρα που η Ουάσιγκτον επιβάλλει. Οι Η.Π.Α ετοιμάζονται για πόλεμο με την Ρωσία και την Κίνα. Αυτό που θα έρθει να κάνει στην Ελλάδα είναι, να διαπιστώσει κατα πόσο επιχειρησιακά, μπορούν να ανταπεξέλθουν οι Νατοϊκές αεροπορικές βάσεις στην Ελληνική επικράτεια, καθώς και τα Νατοϊκά πλοία που "περιπολούν" ήδη στο Αιγαίο με πρόσχημα το προσφυγικό. Να διαπιστώσει, κατα πόσο τα Ελληνικά στρατεύματα θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός πυρηνικού πολέμου, καθώς και τις προθέσεις της Ελληνικής πλευράς να ακολουθήσει τις Η.Π.Α σε έναν πόλεμο με την Ρωσία, που ας μην γελιόμαστε μεταξύ μας, έχει ήδη ξεκινήσει αλλά είναι σε μικρή κλίμακα ακόμη.

 Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της επισκεψης Ομπάμα στην Ελλάδα και αφήστε τον Τσίπρα να χορεύει πεντοζάλη, την Γεροβασίλη να χορεύει ζεμπεκιές και ο Ελληνικός λαός ας πιάσει τον χορό του Ζαλόγγου. Να ετοιμαζόμαστε λοιπόν να ζήσουμε συγκλονιστηκές στιγμές στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.