ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Μια χαρούμενη Κυριακή...

"Μαλλιοτραβήγματα" είχαμε κατα την διάρκεια της κυριακάτικης συνάντησης μεταξύ της υπουργό εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αφεντικού της Ντέλια Βελκουλέσκου.
 

Η κ. Βελκουλέσκου, τράβηξε ένα δυνατό χαστούκι στην κ. Αχ-τσιόγλου και απαίτησε την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων για να αυξηθεί και άλλο η ανεργία.

Με δάκρυα στα μάτια η κ. Αχτσιόγλου και με τρεμάμενη φωνή, πρότεινε, τουλάχιστον το ποσοστό της «απελευθέρωσης» να παραμείνει στο 5%, αλλά και να υπάρχει προέγκριση και προέλεγχος από το κράτος για κάθε περίπτωση ομαδικών απολύσεων σε ιδιωτική επιχείρηση. Βέβαια οι δανειστές έβαλαν τα γέλια...

Ακούγεται ότι, μαζί με το ΔΝΤ φαίνεται να τάσσονται και οι Ευρωπαίοι αλλά στην ουσία το ΔΝΤ παίρνει εντολές απο τους Ευρωπαίους και την Ουάσιγκτον.

Η κα. Αχτσιόγλου, αφού συνήλθε κάπως απο τον κατακέφαλο της Βελκουλέσκου, με γυριστή εναέρια κλωτσιά αλα Τσάκι Τσάν, "εκσφενδονίζει" τους δανειστές 2 μέτρα πίσω και τους σωριάζει στο πάτωμα αλαλάζοντας, να επανέλθει η δυνατότητα της ΓΣΕΕ και των εργοδοτών, να καθορίζουν το ύψος του κατώτατου μισθού.

Η κα. Βελκουλέσκου σοκαρισμένη απο το χτύπημα, βγάζει απο την chanel τσάντα της μια επιθετική χειροβομβίδα και την πετάει κατα της Αχτσιόγλου, κραυγάζοντας ότι πρέπει να συνεχίσει να ισχύει το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, το οποίο προβλέπει τον καθορισμό του κατώτατου μισθού από το κράτος καθώς και να αυξηθεί το όριο των ομαδικών απολύσεων από το 5% στο 10%! Παράλληλα απαίτησε νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Κα Αχτσιόγλου, ανέσυρε απο το γραφείο της όλμο 81mm που είχε κρυμμένο ο Κατρούγκαβος και ρίχνει ενα βλήμα κατα τον δανειστών φωνάζοντας "THIS IS SPARTA", ξεκαθαρίζοντας πως νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις είναι αδύνατον να γίνουν και ότι αυτή είναι κοκκινοπρασινομπλέ γραμμή της κυβέρνησης.

Μετά απο 4ωρη σκληρή μάχη, η κα Αχτσιόγλου παραδόθηκε και ύψωσε λευκή σημαία αποδεχόμενη τους όρους και τις απαιτήσεις της Βελκουλέσκου. Με χαρά η Ουάσιγκτον, έδωσε την έγκριση της για την ψήφιση του ελληνικού προυπολογισμού στο Ελληνικό μπουρδέλο (βουλή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.