ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Και πολύ κλάααμα η κυρία ρε παιδάκι μου...

 Ρεσιτάλ υποκρισίας και Αμερικάνικου κινηματογράφου είχαμε και σήμερα απο το ζεύγος Πλύντον... ε... Κλίντον ήθελα να πω.

 Με δάκρυα στα μάτια, ο φονιάς του Γιουγκοσλαβικού λαού, που βομβάρζιδε με τόνους απεμπλουτισμένου ουρανίου τις Γιουγκοσλάβικες πόλεις και κυρίως τους Σέρβους Bill Clinton, όπως και η γκιόσα σύζηγος του Hillary Clinton που κατέστρεψε την Λιβύη και δολοφόνησε τον Καντάφι, υποβασταζόμενη απο δέκα άντρες της προσωπικής ασφάλειας, απηύθηναν στην Αμερικάνικη πλουτοκρατία "πονεμένο" διάγγελμα, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους, σας ευχαριστώ, είστε πολύ θερμή ομάδα, σας ευχαριστώ φίλοι μου»... σνιφ... αει στο καλό, συγκινήθηκα. 


Αντιλαμβάνεστε ποιούς θα αποκαλούσε "φίλοι μου"...

 Βέβαια όχι ότι ο Τραμπ θα είναι καλύτερος... Τώρα βλέπετε έχει μια θέση ευθύνης... Προφανώς θα το παίξει και αυτός σύστημα "με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω" όπως ο πανίβλακας υπουργός οικονομικών της Ελλάδας Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος άλλα έλεγε πριν γίνει υπουργός και άλλα μετά αφού έγινε. Σαφώς ήξερε τι έλεγε τότε και γιατί το έλεγε, όπως και τώρα ξέρει τι λέει και τι θα πράξει. Πρόκειτε για ακόμα έναν πρακτορίσκο της CIA.

 Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης φοβάται λέει την ανατίμηση του ευρώ και την απότομη μείωση ρευστότητας που εκτιμά ότι θα προκύψουν από τις θέσεις Τράμπ, όπως τις ανέλυσε στην προεκλογική του εκστρατεία. Στην πραγματικότητα φοβάται μην τον κρεμάσουν απο τα αρχίδια οι πρώην ψηφοφόροι του, για την ανεπάρκεια του στο υπουργείο οικονομικών.

 Σύσσωμη η "πρώτη φορά Αριστερά", θα επικαλεστεί ότι εκλέχθηκε ο Τράμπ στις Η.Π.Α και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της. Δεν πειράζει θα το ολοκληρώσει ο Κούλης που έχει μάτια σαν το ψάρι "μπαρακούντα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.