ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πάμε και λίγη τρομολαγνεία... ετσι για να ξυπνήσουμε - Παγκόσμιος τρόμος: Μεγάλος αστεροειδής «χτυπάει» τη Γη.

 "Παγκόσμιος τρόμος: Μεγάλος αστεροειδής «χτυπάει» τη Γη - Είναι αρκετά πιθανό λένε NASΑ - ΗΠΑ που έκαναν άσκηση προσομοίωσης" αναφέρει το Pronews.gr.
 Το θέμα είναι ότι την Ελλάδα την έχει χτυπήσει ήδη ο αστεροειδής του ΔΝΤ οπότε, τα υπόλοιπα είναι "πούτσες μπλέ και πράσινα άλογα" για μαθητευόμενους μάγους.

 Και γράφει το δημοσίευμα: "Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αντιμετώπισης Καταστροφών (FEMA) των ΗΠΑ, με την εμπλοκή και του Στρατού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πραγματοποίησαν άσκηση στη Καλιφόρνια με πιθανό «σενάριο» μεγάλος αστεροειδής να πέσει σύντομα στη Γη και πώς μπορούν να αποφευχθούν οι μεγάλες καταστροφές."


 Επτά χρόνια τώρα διαπιστώνουν οι Έλληνες συνταξιούχοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποφευχθεί καμιά μεγάλη καταστροφή. Ο τελευταίος αστεροειδής που χτύπησε την Ελλάδα ονομαζόταν "ανασχηματισμός" και τα αποτελέσματα ήταν ολέθρια.

 "Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης", συνεχίζει το δημοσίευμα, "αρχικά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα 2% να πέσει κάπου στη Γη σε τέσσερα χρόνια (το 2020) ένας αστεροειδής διαμέτρου 100 έως 250 μέτρων", ενώ σύμφωνα με τον προφήτη πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστο Μανωλά, “μέσα στην επόμενη 10ετία ενδέχεται να χρειαστεί να πολεμήσουμε για να επιβιώσουμε", οπότε να μην ανησυχούμε και ιδιαίτερα αφού θα μας προλάβει ο αστεροειδής.

 Στις Η.Π.Α συνεχίζονται οι ασκήσεις "εκτάκτου ανάγκης" διότι, οι επιστήμονες μετά από συνεχείς παρατηρήσεις με τηλεσκόπια επί τρεις μήνες, θεωρούν πως η πιθανότητα πρόσκρουσης αυξάνεται κατακόρυφα στο 65%. Και τέσσερις μήνες αργότερα, υπάρχει πια βεβαιότητα 100% για την επικείμενη πρόσκρουση κάπου στη νότια Καλιφόρνια οπότε ο Έλληνας μπορεί αμέριμνος να πίνει τον φραπέ του σε κάποια παραλία.

 Στον αντίποδα βέβαια και οι Ρώσοι κάνουν ασκήσεις πυρηνικού πολέμου. Ο καθένας με τον πόνο του.

 Στην Ελλάδα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε διότι ο Τσίπρας, με την εξυπνάδα που τον διακατέχει, επιστράτευσε την Μαντάμ Ζαϊρα Κονιόρδου στο υπουργείο πολιτισμού, η οποία με τις μαγικές και κβαντομηχανικές ικανότητες της, μπορεί εκτός απο την θεραπεία του "πιασίματος" στον αυχένα, να αλλάξει και την πορεία του κομήτη ή να απλώσει μια αόρατη ομπρέλα προστασίας πάνω απο την Ελλάδα.

 Μπράβο Αλέξη! Τέτοιον μαλάκα είχαμε καιρό να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.