ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Α.Γεωργιάδης «Ο Μητσοτάκης θα υπογράψει οτι ζητάει ο Σόιμπλε»

 Ο νεοφιλελεύθερος ψυχάκιας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (μόνο ψυχάκηδες έχει η ΝΔ) Άδωνις Γεωργιάδης, "φουλάρει" τις μηχανές του και είναι έτοιμος να ακουμπήσει τον κώλο του σε μια απαλή υπουργική καρέκλα, στέλνοντας  μήνυμα τυφλής υπακοής στον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας  Βολφγκανγκ Σόιμπλε, οτι ο άλλος ψυχασθενής και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Mr Siemens Κυριάκος Μητσοτάκης θα παίρνει ολοένα μέτρα και θα υπογράφει εις το διηνεκές, ότι του ζητήσει το Βερολίνο. Τα πάντα όλα.


Ο Γεωγιάδης είναι διατεθειμένος να πουλήσει ακόμα και την μάνα του και τα παιδιά του προκειμένου να καθίσει σε μια καρέκλα και να παίρνει τον "παχυλό" μισθό του βολευτή. Εξάλλου τα μέτρα θα είναι σε βάρος του λαού. Η ελληνική κοινωνία θα αργοπεθαίνει. Τι τους νοιάζει τους 301 παπάρες που είναι στην βουλή?

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι και τον Άρη Πορτοχέλι, υπόσχεται ότι μόλις βγει η Ν.Δ. και γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως θα παρθούν όλα τα νεοφιλελεύθερα μέτρα, θα γίνουν οι μεταρυθμίσεις όπως προβλέπονταν από το πρωτο ήδη μνημόνιο, χωρίς αντίρρηση και διαπραγμάτευση (λες και μέχρι τώρα γινόταν...).  «Θα ψηφίσουμε αμέσως όλες τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που μας ζητάει η τρόικα και άλλες τόσες που δεν μας έχουν ζητήσει».

Η υπακοή αυτή κατά τον Άδωνι. Γεωργιάδη, θα αποδώσει καρπούς. Να θυμηθούμε μόνο ότι η υπακοή της ΝΔ επί κυβέρνησης Σαμαρά (στα τέσσερα), δεν απέδωσε τίποτα άλλο παρά μόνο όλο και πιο σκληρά μέτρα.



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.