ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πάρε κόσμε "σανό" και απο την Κομισιόν - Ανάπτυξη 2,7% βλέπει το 2017...

 Προφανώς θα παίρνουν πολύ σκληρά ναρκωτικά εκεί στην Ευρώπη. Τέτοια αισιόδοξη εκτίμηση για ανάπτυξη σε μια κατεστραμμένη οικονομία, ούτε πρώην τοξικομανής του ΟΚΑΝΑ δεν θα μπορούσε να την κάνει.


 Ας είναι όμως... Σύμφωνα λοιπόν με τις χειμερινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή Κομισιόν όπως λέγεται χαϊδευτικά, αναμένεται η ελληνική οικονομία να πετύχει ανάπτυξη ύψους 0,3% του ΑΕΠ το 2016. Δεν ξέρω βέβαια αν εκεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουν πάρει χαμπάρι ότι είμαστε ήδη στα μέσα του Φλεβάρη του 2017 και ανάπτυξη υπάρχει μόνο στην μαλακία.

 Γι' αυτό όμως καταφθάνει και την Τετάρτη στην Αθήνα, ο καραφλοδαίμονας  Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, για να πείσει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα οτι πετάει ο γάϊδαρος, να κλείσει και αυτή η "αξιολόγηση" με μέτρα γενοκτονίας και να μείνει η Ελλάδα προσκολλημένη στο άρμα της Ευρωζώνης... και να αποφεύγει τις επαφές με τον Αμερικανικό παράγοντα.

 Προφανώς "τίγκα στην πουτίγκα" ο Μοσκοβισί και αφού είχε καταναλώσει 7-8 κιλά κόκα και καμιά κατοστή μπουμπλεκάν, τόνισε ότι "μετά την επιστροφή στην ανάπτυξη το 2016" (0,3% του ΑΕΠ που ακόμα την αναμένει), "η οικονομική δραστηριότητα αναμένεται να αναπτυχθεί καλύτερα το 2017 και η ανάπτυξη αναμένεται να διαμορφωθεί στο 2,7% του ΑΕΠ και στο 3,1% του ΑΕΠ το 2018". Πολλές αναμονές βλέπω μπάρμπα-Μόσχο και στο τέλος θα πάρουμε τα "μπρίκια" μας αναμένοντας την "ανάπτυξη"... (κάτι απο Σαμαρά μου θυμίζει αυτό).

 Γενικά θα έρθει πολύ κεφάτος ο Επίτροπος, πλέκωντας το εγκώμιο για την ελληνική οικονομία και προβάλλοντας αισιόδοξα σενάρια ανάπτυξης που ουδεμίαν σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως δεν είχαν και τα προηγούμενα. Θα προσπαθήσει απλώς να "πιπιλήσει" το μυαλό του Τσίπρα να ψηφίσει ότι μέτρο του φέρουν και για διάρκεια μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.