ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! Εγινε «σφαγή» μπροστά σε μνημείο στα Γιάννενα (ΦΩΤΟ)

Με μώλωπες και θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επτά αστυνομικοί, μετά τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11:00, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, ο οποίος βέβαια σαν εκλεγμένος βουλευτής και δη εθνικιστής, ήταν υποχρεωμένος να παραβρεθεί στο μνημείο την ημέρα εκείνη.

Ο κ. Παππάς είναι χαρακτηρισμένος απο την δήθεν ανεξάρτητη

ελληνική δικαιοσύνη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Ο κ. Παππάς είναι εκλεγμένος, αντίθετα η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, είναι τοποθετημένη απο την εκάστοτε κυβέρνηση, για να "καλύπτει" τα σκάνδαλα των πολιτικών που βρίσκονται εντός κυνοβουλίου, για αυτό και δεν γίνεται να είναι ανεξάρτητη.

Στους επτά τραυματίες αστυνομικούς, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα πάρουν εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι ανησυχητική.

Στο μεταξύ, η αστυνομία είχε προέβει σε πέντε προσαγωγές. Σε δηλώσεις τους, ο περιφεριάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφος, ανέφερε πως η παρουσία ενός ανθρώπου μέλους εγκληματικής οργάνωσης είναι από μόνη της πρόκληση, αλλά προφανώς "ξεχνάει" ότι τα προφυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, απελευθερώθηκαν επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οπότε να κόψει την παπαρολογία.


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.