ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Κομοτηνή: Σύλληψη αλλοδαπού δραπέτη με έξι κιλά χασίς

Τρεις μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές ένα νεαρό Πακιστανό, μέλος εγκληματικής οργάνωσης που είχε καταδικαστεί με βαριές κατηγορίες αλλά είχε «ξεχάσει» να επιστρέψει στη φυλακή από την άδεια που του δόθηκε. Όπως αποδείχθηκε, είχε αλλάξει… ρεπερτόριο και ασχολούνταν με τη μεταφορά ναρκωτικών!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής είχαν ενημερωθεί για την επικείμενη μεταφορά σημαντικής ποσότητας χασίς μέσω της Εγνατίας οδού Ξάνθης – Κομοτηνής και καραδοκούσαν. Μόλις εμφανίστηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που τους είχαν περιγράψει οι πηγές τους, το ακινητοποίησαν και βρήκαν στο εσωτερικό του πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 774 γραμμαρίων.



Ο 32χρονος Πακιστανός οδηγός έδειξε στους αστυνομικούς ένα δελτίο αιτήσαντος διεθνή προστασία και άλλα τρία έγγραφα διαφόρων δημόσιων φορέων, όμως όλα αποδείχθηκαν πλαστά και συνελήφθη. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι ήταν δραπέτης από τις 14 Νοεμβρίου, όταν δεν επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού παραβιάζοντας την πενθήμερη τακτική άδεια που του είχε δοθεί.

Μάλιστα, ο αλλοδαπός θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός, καθώς είχε καταδικαστεί για αρπαγή, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας! Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης στην οποία παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πλαστογραφία και απόδραση κρατουμένου και διέταξε την κράτησή του, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.