ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Eurogroup 20ης Ιουλίου: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ - Αποδέχτηκαν την λήψη προληπτικών μέτρων, μείωση συντάξεων και αφορολογήτου

Όπως μετέδωσαν οι ανταποκριτές από τις Βρυξέλλες, σε συμφωνία κατέληξε η χθεσινή συνάντηση στις Βρυξέλλες στην οποία συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης και από την πλευρά των θεσμών, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι Πιέρ Μοσκοβισί, Μάρκο Μπούτι (Κομισιόν), ο Κλάους Ρέγκλινγκ (ESM), ο Τόμας Βίζερ (επικεφαλής EuroWorking Group), ο Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και οι Ντέλια Βελκουλέσκου, Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ).

Από ό,τι φαίνεται, και αυτή η συγκυβένηση της συμφοράς, δέχθηκε τη λήψη μέτρων για το 2019, ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή της τρόικα στην Αθήνα μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Για την ακρίβεια οι διεθνείς τοκογλύφοι, είχαν απαιτήσει να προνομοθετηθούν η μείωση των συντάξεων και του αφορολογήτου, κάτι το οποίο η κυβέρνηση "φάντασμα" αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία τρίβει τα χέρια της γιατί τα μέτρα θα τα ψηφίσει ο Σύριζα και οι Ανέλ. Και η ζωή συνεχίζεται στο μνημονιακό τσίρκο του πολιτικαντισμού.

Επιπλέον αυτών ήρθε και non paper του Μεγάρου Μαξίμου, όπου ουσιαστικά αποκαλεί ηλίθιους τους Έλληνες. Στο non paper αυτό παραδέχεται τις πληροφορίες για επίτευξη συμφωνίας, ομολογεί ότι «δέχθηκε την νομοθέτηση μεταρρυθμίσεων που θα εφαρμοστούν από 01/01/2019 και μετά». 


Ακολούθως αναφέρει ότι η «Συμφωνία περιλαμβάνει τελικά τον απαράβατο όρο που έθεσε η ελληνική πλευρά» για «ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα». Σε λίγο θα μας πούνε ότι η μείωση συντάξεων και αφορολογήτου είναι αναπτυξιακά μέτρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.