ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017: ΠΑΛΙ «ΜΥΡΙΖΕΙ» ΝΟΘΕΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΛΕΠΕΝ. ΣΕΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

Η ΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ Marine Le Pen και ο ανεξάρτητος κεντρώος Εμμανουήλ Μακρόν κατέκτησαν τον δεύτερο γύρο στις γαλλικές εκλογές.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Φρανσουά Φιγιόν παραδέχτηκε μετά τα αρχικά του αποτελέσματα ότι πήρε μόλις το 19,5 τοις εκατό των ψήφων.

Ο μακρινός ηγέτης Jean-Luc Melenchon αρνήθηκε να παραδεχθεί την ήττα του, μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας του πρώτου γύρου.

Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Bernard Cazeneuve, κάλεσε τους ψηφοφόρους να υποστηρίξουν τον Macron αντί για τη Le Pen.

Αυτή είναι η πρώτη φορά σε 60 χρόνια, που κανένα από τα κυρίαρχα κόμματα της Γαλλίας δεν έχει εισέλθει στον δεύτερο γύρο.

Εκδηλώσεις ξέσπασαν στη Νάντη και στην Place de la Bastille του Παρισιού – τη γενέτειρα της Γαλλικής Επανάστασης.

Γάλλοι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη τους στο πολιτικό κατεστημένο χθες το βράδυ στον πρώτο γύρο από τις προεδρικές εκλογές.

Ο Emmanuel Macron – ένας "ανεξάρτητος" κεντρώος υποψήφιος, κέρδισε την πρώτη θέση μπροστά από την αρχηγό του Εθνικού Μετώπου Marine Le Pen. Τον έδιναν πρώτο από νωρίς και αυτό είναι ύποπτο.

Το αποτέλεσμα θα έχει σημαντικές επιπτώσεις για τη Βρετανία και την αποχώρησή της από την ΕΕ.

Η κυρία Le Pen θέλει να επαναδιαπραγματευτεί πλήρως τη σχέση της Γαλλίας με τις Βρυξέλλες, ενώ ο κ. Macron επιθυμεί στενότερους δεσμούς. Νεοταξίτης και δούλος της Διεθνούς Μασονίας.


makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.