ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Ελιγμός Μαρίν Λεπέν: Κατεβαίνει ως ανεξάρτητη υποψήφια στο β΄γύρο των γαλλικών εκλογών

Αιφνιδιαστικά η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται προσωρινά από την ηγεσία του κόμματός της.

Ετσι θα μπορέσει και αυτή να κατέβει στον β΄γύρο των γαλλικών εκλογών ως ανεξάρτητη υποψήφια.

Η πολιτικός, πέρασε στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, εξασφαλίζοντας το 21,30% στον α' γύρο πίσω από τον Εμάνουελ Μακρόν, που πήρε το 24,01%.


Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η αιφνιδιαστική απόφαση της  πολιτικού ελήφθη προκειμένου να εμφανιστεί ως ανεξάρτητη, όπως ο σοσιαλιστής συνυποψήφιός της, ενόψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών στης 7 Μαΐου και να προσελκύσει μεγαλύτερο μερίδιο ψηφοφόρων κυρίως από την δεξιά, αλλά και από τους κομμουνιστές των οποίων ο ηγέτης Ζ.Λ.Μελανσόν αρνήθηκε να δώσει γραμμή καταψήφισής της.

“Από απόψε δεν είμαι πλέον πρόεδρος του Εθνικού μετώπου. Είμαι ανεξάρτητη υποψήφια πρόεδρος" είπε η Λεπέν. Μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση. 

Η Μ.Λεπέν μάλιστα, επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Μακρόν, αποκαλώντας τον "υστερικό, ακραίο ευρωπαϊστή" και αδύναμο απέναντι στους φανατικούς ισλαμιστές.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου.


pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.