ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Εκλογές στην Γαλλία: Η πρώτη μάχη!

Μία από τις σημαντικότερες μέρες στην ιστορία της Γαλλίας είναι η Κυριακή 23η Απριλίου του 2017 καθώς η Ευρώπη καλείται να τα βάλει για ακόμη μία φορά με το "φάντασμα" της Ακροδεξιάς και μία επιπλέον ενδεχόμενη αποχώρηση. Οι Γάλλοι θα ψηφίσουν το νέο πρόεδρο τους αλλά θα δώσουν και ένα ισχυρό μήνυμα στην ΕΕ, που μέρα με τη μέρα χάνει τις ισορροπίες της ενώ οι ηγέτες της βλέπουν πως σε όλες σχεδόν τις χώρες - μέλη η Ακροδεξιά ανεβαίνει επικίνδυνα.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) ενώ και σε αυτή την περίπτωση, οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι υπολογίζεται πως είναι περίπου το 40% θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον περιμένουν όλοι και τα ποσοστα της αποχής, μιας και εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι περισσότεροι από την τελευταία φορά. Και όλα αυτά ενώ ο φόβος και ο τρόμος κυριαρχούν στην "Πόλη του Φωτός" μετά το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, όπου έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.

Η Γαλλία, λοιπόν, μοιάζει να είναι σε μία κρίσιμη περίοδο ενώ η διακυβέρνηση της χώρας θεωρείται από πολλούς "δίκοπο μαχαίρι". Ωστόσο, οι μνηστήρες που την διεκδικούν είναι πολλοί με τέσσερις από αυτούς να ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω.


newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.