ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

THE ΚΑΦΡΙΛΑ SHOW!!!

Και ναι κυρίες και κύριοι είναι γεγονός (θα γίνει δηλαδή). Ένας ακόμα πρωθυπουργός (και καλά) της Ελλάδας, θα δώσει "παράσταση" (συνέντευξη), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 19:00. Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη ΚΑΦΡΙΛΑ!!! Ο ένας ο κάφρος δημοσιογράφος θα πάρει συνέντευξη απο έναν κάφρο πρωθυπουργό.


Να πεί τί δηλαδή ο καφροπρωθυπουργός-μαριονέττα? Ότι θα είναι τα τελευταία μέτρα που θα πάρουν εις βάρος των πολιτών? Σαν τα τελευταία του Σαμαρά? Προφανώς θα εννοούν τα τελευταία μέτρα που παίρνει η εκάστοτε κυβέρνηση, η επόμενη θα πάρει νέα αιματηρά μέτρα.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος δε, ότι κανένας πολίτης δεν θα ανοίξει τον τηλεοπτικό του δέκτη στις 19:00 για να απολαύσει το καφρίλα show που "έστησε" η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΝΕΛ και προβάλεται απόψε στα νέα του ΑΝΤ1 στις 19:00... κανένας ε? χαχαχαχαχαχα!!

Αφού είμαστε το ίδιο κάφροι σαν λαός με τους κάφρους που μας κυβερνούν, πολλά χρόνια τώρα... για αυτό και θα κάτσουμε μπροστά απο την τηλεόραση στον καναπέ, να απολαύσουμε την μπόχα και την δυσωδεία που θα ξερνάει ο Αλέξης.

Προφανώς θα "θριαμβολογήσει" για το επίπλαστο πλεόνασμα που "κοκορεύεται" ότι πέτυχε. Είναι όμως ένα πλεόνασμα απο υπερφορολόγηση, κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, στάσης πληρωμών του κράτους προς τους ιδιώτες... τέτοιο πλεόνασμα Αλέξη, βγάζει και η κουτσή Μαρία απο την Τραχανοπλαγιά Αγίας Βαρβάρας.

 Ότι και φόρο να βάλεις λεβέντη πισωγλέντη, δεν υπάρχει σεντς, διότι όλος ο κόσμος είναι άνεργος, η ανάπτυξη ακόμα έρχεται και προφανώς επειδή είσαι πιτσιρικάς και αριστερός του κώλου, θα φας και το μεγαλύτερο βρωμόξυλο. Και εσύ και ο άλλος ο άθλιος καφρο-Καμμένος (όνομα και πράγμα), που απο την πολύ την μάσα, έχει γίνει σαν το παχύδερμο τον Βενιζέλο. Απορώ πως απογειώνονται τα ελικόπτερα όταν επιβαίνει μέσα σε αυτά...

Την ώρα που εμείς θα απολαμβάνουμε την καφρίλα μας στον ΑΝΤ1, η Τουρκία δια μέσου του Τούρκου υπουργού Άμυνας, δηλώνει και επίσημα ότι η Άγκυρα «δεν πρόκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα την ελληνική κυριαρχία στο Αγαθονήσι». Οι Ελλάδα όμως δεν "μασάει" απο τέτοιες δηλώσεις αφού έχει υπουργό Αμύνης τον Καμμένο που είναι άριστος γνώστης της απόκρυψης-παραλλαγής, και είναι διατεθειμένος να κάνει το Αγαθονήσι "Κούγκι" και να πάρει στο διάβα του, όσους Τούρκους πατήσουν το ποδάρι τους στο Αγαθονήσι.... Προς το παρόν έχει πάρει στο διάβα μερικούς Έλληνες πεζοναύτες, πιλότους ελικοπτέρων, αξιωματικούς του Γ.Ε.Σ, μερικούς οπλίτες του Στρατού Ξηράς... και ευελπιστεί να πολεμήσουν και οι πολίτες τώρα, για να μπορεί το παχύδερμο ο Καμμένος, να καταβροχθίζει αρνιά και γουρουνόπουλα και ο Τσίπρας να κατακλέβει τους πολίτες με φόρους, χαράτσια, εισφορές... Ότι και να πείς... ΚΑΦΡΙΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.