ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Σύντομο δελτίο επικαιρότητας 14-5-2017

- Στην μακρινή Κίνα βρέθηκε το ζαβό ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αλέξης Τσίπρας (για άλλη μια φορά), προκειμένου να πείσει κάνα Κινέζο επενδυτή να επενδύσει στην χώρα.
 Μιλώντας στο διεθνή φόρουμ του "Belt and Road" στο Πεκίνο, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως  «η Ελλάδα -έπειτα από πολλά χρόνια σοβαρής κρίσης- επιστρέφει στον δρόμο της ανάπτυξης (χωρίς την ανάπτυξη), ανοίγοντας σπουδαίες ευκαιρίες για τις επενδύσεις και το εμπόριο». Προφανώς θα εννοεί την ίδια ανάπτυξη που έβλεπαν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς αλλά χάθηκε στον δρόμο.


- Σε νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου προχώρησε η κυβέρνηση της Β.Κορέας, όπου ειδικοί, σύμφωνα με την Wall Street Journal, αναφέρουν ότι ο πύραυλος αυτός είχε μεγαλύτερο βεληνεκές από τους προηγούμενους που έχει εκτοξεύσει επιτυχώς η Βόρεια Κορέα.
 Έφτασε σε ύψος περίπου 1.240 μιλίων, σύμφωνα με την υπουργό Άμυνας της Ιαπωνίας, Τομόμι Ινάντα, η οποία ανέφερε ότι αξιωματούχοι εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για βαλλιστικό πύραυλο νέου τύπου.
 Ο πύραυλος έκανε «πτήση» περίπου 30 λεπτών και έπεσε περίπου 500 μίλια ανατολικά από το σημείο εκτόξευσης, στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, αν και το καλύτερο θα ήταν να πέσει πάνω στο Ελληνικό κυνοβούλιο.

- Την τεράστια επιτυχία των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα, απέδειξε η πρόσφατη τραγωδία της αμαξοστοιχίας στην περιοχή του Άδενδρου στην Θεσσαλονίκη. Όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης,  ένας επιβάτης, ένας μηχανοδηγός κι ένας ελεγκτής είναι τα τρία θύματα του δυστυχήματος ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό ακόμα. Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του δυστυχήματος αλλά για να τα βρούν ας κοιταχτούν στον καθρέφτη τα ρεμάλια που ξεπουλήσανε τον ΟΣΕ σε ιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.