ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Μένει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

Στο τιμόνι της ΑΕΚ θα βρίσκεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός είχε απόψε το βράδυ συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης του ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση της ομάδας να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε εξ αρχής στο συμβόλαιό του, για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμη για σεζόν.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αναγνώρισαν στον Χιμένεθ ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της, να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα play off και να την φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, αποκλείοντας σε διπλούς αγώνες τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την παραμονή του προπονητή από την Ανδαλουσία είχε παρθεί πριν από τον τελικό και η μη κατάκτηση του κυπέλλου, δεν άλλαξε κάτι.

Μάλιστα, στην σημερινή συνάντηση που είχε ο Μελισσανίδης με τον Χιμένεθ του εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό του και την πεποίθησή της ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα, να συμμετάσχει στον σχεδιασμό της και στην προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, διεκδικώντας μαζί της τους στόχους της.

Το χρονικό σημείο που έγινε αυτή η συνάντηση, δηλαδή λίγες μέρες πριν από την έναρξη των play off και τη στιγμή που πήγαν να αρχίσουν τα σενάρια για... μνηστήρες, μόνο τυχαίο δεν είναι, με τον Μελισσανίδη να θέλει προφανώς να κλείσει αυτή την υπόθεση και να βοηθήσει τον Χιμένεθ και τους συνεργάτες του να δουλέψουν απερίσπαστοι σε αυτά τα τελευταία έξι κρίσιμα ματς της χρονιάς.

Επίσης, στο αποψινό ραντεβού Μελισσανίδη – Χιμένεθ (στο οποίο ήταν παρών και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου), οι δύο άνδρες συζήτησαν για διάφορα θέματα της ομάδας, κάνοντας και μια πρώτη κουβέντα για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.