ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Π.Καμμένος: «Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε»... XAAAAAAAAAAAAXAXAXAXA!!!

 "Έγραψε" πάλι ο μπουχέσας Καμένος (απο χέρι), με τα πετυχημένα ανέκδοτα που "εκσφενδονίζει" στα διάφορα συνέδρια που πηγαίνει, προφανώς για να καταβροχθίζει πέντε-έξι σούβλες αρνιά και να "πετάει" καμιά μαλακία για να διασκεδάζει τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.


 Ο χοντρο-Καμμένος δηλαδή, ζητάει (στην ουσία επιβάλει) απο τον εξαθλιωμένο Έλληνα πολίτη, να πολεμήσει τον Τούρκο εξαθλιωμένο πολίτη, προκειμένου να μπορεί να συνεχίσει το "πολιτικό σύστημα" να επιβάλλει φόρους, να "τσιμπάει" 10000 ευρώ το μήνα ο κάθε βουλευτής του "συστήματος", να κάνει κατασχέσεις περουσιών των πολιτών και γενικά να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Γερμανικής ελίτ εις βάρος των Ελλήνων.

  Συγκεκριμένα και μιλώντας στο πλαίσιο του 5ου Συνεδρίου για την Άμυνα και την Ασφάλεια “Expοsec Defenseworld”, σήκωσε πρακτικά "το γάντι" που έριξε η Τουρκία τονίζοντας πως οι  ΕΔ θα υπερασπίσουν τα κυριαρχικά  δικαιώματα της χώρας. Οι πεινασμένοι δηλαδή οπλίτες και αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα πολεμήσουν για να συνεχίζει και να μπορεί ελεύθερα ο Έλληνας πολίτης να πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους, να ξεπουλάνε οι διάφορες ελληνικές κυβερνήσεις την δημόσια περιουσία, να συνεχίζουν απολαμβάνουν οι βουλευτές τα "προνόμια" και να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό.

 Ο Πανούλης καλά θα έκανε να "κόψει" τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, γιατί ή μαλακίες θα λέει ή μαλακίες. Όσο θα είναι στα τέσσερα, να μην "πουλάει" στον κόσμο φύκια και μεταξωτές κορδέλες... 

 Εδώ έχεις σκοτώσει τόσο κόσμο απο τα στρατιωτικά ατυχήματα λόγω των περικοπών των στρατιωτικών δαπανών που ψήφισες με "πόνο καρδιάς", απαιτείς να στείλεις και τους πολίτες ξεβράκωτους στα αγγούρια? Τι θράσος είναι αυτό?

 Ξεφτιλισμένος όπως πάντα στα τέσσερα... και εσύ και όλα τα πολιτικά λαμόγια της βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.