ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Σοβαρό ατύχημα με θύμα 13χρονη μαθήτρια στη Χίο

Σοβαρό ατύχημα με θύμα μια μαθήτρια, 13 ετών, συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Χίου, στην διάρκεια γενικής πρόβας μαθητριών σχολής χορού, όταν αποκολλήθηκε σίδερο που συγκρατούσε την κουρτίνα της κεντρικής σκηνής κι έπεσε στο κεφάλι της 13χρονης.

Προς στιγμής επικράτησε πανικός στην αίθουσα, γιατί ουδείς ήξερε πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός της μαθήτριας, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χίου, όπου και χρειάστηκε να γίνουν ράμματα στο κεφάλι της.


Οι γονείς που παρακολουθούσαν την πρόβα έσπευσαν να απομακρύνουν τα άλλα παιδιά από την σκηνή, ενώ άλλοι προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισθείσα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σίδερο το οποίο είναι αρκετά βαρύ προηγουμένως είχε κτυπήσει σε κάποιον άλλο πάνω στην σκηνή, χωρίς να τον τραυματίσει κι όταν έπεσε στο κεφάλι της 13χρονης είχε μειωθεί κατά κάποιο τρόπο η δύναμη της πτώσης.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.