ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Σύντομο δελτίο επικαιρότητας 18-6-2017

- Εθνική τραγωδία στην Πορτογαλία λέει... Η δασική πυρκαγιά που έπληξε χθες την περιοχή Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας έχει προκαλέσει τον θάνατο 62 ανθρώπων και τον τραυματισμό 59, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό. 121 ανθρώποι τουλάχιστον ήταν στο δάσος δηλαδή και η Πορτογαλική κυβέρνηση τους έκαψε. Προφανώς ήταν άστεγοι που ξεσπίτωσε η Πορτογαλική κυβέρνηση καθ υπόδειξη του ΔΝΤ. Αφού τους έβγαλε απο τα σπίτια τους ανθρώπους τώρα τους καίει. Λογικό θα μου πεις τι να τους κάνει...?


 Εμφανώς συγκινημένος (χεσμένος δηλαδή), ο πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα, ο οποίος μετέβη στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας κοντά στη Λισαβόνα (που θα πήγαινε στην πυρκαγιά...?), δήλωσε «δυστυχώς, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η χειρότερη τραγωδία που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια»... Την τραγωδία που βιώνει ο Πορτογαλικός λαός απο την μέρα της άφιξης του ΔΝΤ στην χώρα δεν τον συγκίνησε, την πυρκαγιά περίμενε...

- Τεράστια αποχή είχαμε σήμερα λέει του κόσμου απο τις Γαλλικές εκλογές... Παρ΄όλα αυτά υπάρχει σαρωτική νίκη του Μακρόν (και του Κοντόν). Εγώ απέχω εσύ κερδίζεις, δεν απέχω και ψηφίζω πάλι εσύ κερδίζεις... Πως γίνεται αυτό το πράγμα μόνο ο Βούδας ξέρει. Το ίδιο είχε γίνει και στην "κοιλάδα του Πεσαβάρ" (Ελλάδα), όπου οι μισοί ψηφοφόροι δεν ψήφισαν και παρ' όλα αυτά "εκλέχτηκε" ο ΣΦΥΡΙΖΑ. Η μαλακία έχει εξαπλωθεί παντού, μην λέμε μόνο για την Ελλάδα...

- Ωμή παρέμβαση απο το ΔΝΤ είχαμε και θα έχουμε, στο "έργο" της δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση του ξεπουλήματος 28 ακινήτων του ελληνικού δημοσίου μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, στην οποία εμπλέκονται και 3 αλλοδαποί τεχνοκράτες, με το Μαξίμου να απαντά υποτακτικά ότι το θέμα θα «διευθετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά».... στα τέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.