ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ανέσυραν νεκρή την εγκλωβισμένη γυναίκα στη Βρίσα της Λέσβου μετά το σεισμό των 6,1 Ρίχτερ - Τουλάχιστον 11 τραυματίες

Νεκρή ανασύρθηκε στις 8:20 το βράδυ η εγκλωβισμένη στα ερείπια 45χρονη γυναίκα. Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούσαν εκεί.

Νωρίτερα δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούσαν τον απεγκλωβισμό της, όπως ανέφερε ο Στρατής Κύτελης, Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Όπως δήλωνε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου η γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη κάτω από τα χαλάσματα δύο ορόφων και δεν έδινε σημάδια ζωής τις τελευταίες ώρες.

Ο κ. Στρατής Κύτελης δήλωσε επίσης ότι το 80% των σπιτιών στην Βρίσα έχουν καταρρεύσει και οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει το χωριό.

Ήδη στήνονται σκηνές από το στρατό για την φιλοξενία τους.

Ακόμα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, απεγκλωβίστηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από οικία που κατάρρευσε.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, 10 τραυματίες είναι ο μεχρι τώρα απολογισμός του σεισμού που σημειώθηκε στη Λέσβο. Και οι δέκα τραυματίστηκαν στο χωριό Βρίσα και μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Πολιχνίτου.

Δείτε το βίντεο:¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.