ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Το "ευχαριστώ" των αθίγγανων...



Της Ντίνας Λαπαθιώτη

Η περίπτωση των αθίγγανων δείχνει το αύριο της Ελλάδας.

Μετά από τόσες παροχές, επιδόματα και προνόμια που έχουν λάβει επί δεκαετίες για να αφομοιωθούν, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά χρησιμοποίησαν αυτά τα προνόμια για να ισχυροποιηθούν και να ηγηθούν στο χώρο του εγκλήματος.

Ναρκωτικά, κλοπές, εμπόριο όπλων και σωματεμπορία έγιναν χώροι που διαπρέπουν και οι περιοχές της χώρας που έχουν εγκατασταθεί έγιναν γκέτο και άβατο ακόμα και για την αστυνομία!


Πουλώντας τις ψήφους - πακέτα που διαθέτουν, έχουν δημιουργήσει ισχυρότατες σχέσεις διαπλοκής με την εξουσία καθιστώντας την όργανο των αθιγγάνων!

Την ίδια ακριβώς πολιτική οι δόλιες κυβερνήσεις μας, ακολουθούν και στις άλλες μειονότητες που έρχονται να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Αφγανοί, Πακιστανοί, Μαροκινοί, Νιγηριανοί, έχουν ήδη κάνει τα δικά τους γκέτο και ελέγχουν την Αθήνα... Από τις επόμενες εκλογές θα δούμε και ψηφοδέλτια Μουσουλμάνων , Πακιστανών κ.λ.π να διεκδικούν την ίδια την εξουσία στην Ελλάδα!!!

Το πως και γιατί και το αν είναι σωστό, αυτοί οι ουρανοκατέβατοι άνθρωποι να αποκτήσουν αυτά τα δικαιώματα στην χώρα μας, δεν απασχολεί κανένα φυσικά.

Η χώρα έχει παραδοθεί εκ των έσω σε όλο το ποινικό έγκλημα και τους τυχοδιώκτες του πλανήτη με τον μανδύα και το πρόσχημα του "ανθρωπισμού" και της "προόδου"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.