ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ασπρόπυργος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με σφυριά σε μέλη της Χρυσής Αυγής

Με σφυριά επιτέθηκαν άγνωστοι σε μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ άνοιγαν τα γραφεία του Τομέα της Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο.

Οι δράστες προσέγγισαν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή του Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, λίγο πριν ανοίξουν για το κοινό. 

Περίπου 15 άτομα αποβιβάστηκαν από τρία αυτοκίνητα και κινήθηκαν προς τα γραφεία, όπου βρίσκονταν τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής.


Οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν αλεξίσφαιρα και αντιανεμικά που έφεραν διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ., με την προσταγή «πέστε κάτω, αστυνομία» αιφνιδίασαν τους νεαρούς, οι οποίοι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με σφυριά.

Αμέσως μετά οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και διέφυγαν προς την Αττική Οδό. 

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και στον «Ευαγγελισμό», με δύο εξ αυτών να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα. Ειδικότερα, ένας άνδρας τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ βαρύ συντριπτικό κάταγμα στο χέρι φέρει μια νεαρή γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.