ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Σύντομο δελτίο επικαιρότητας 6/8/2017

- "Αποκάλυψη" λέει έκανε η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», όπου σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι, ο τρισμέγιστος και τεράστιος, αλκοολικός και ανεπρόκοπος Προκόπης Παυλόπουλος, φερόμενος και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της κοιλάδας του Πεσαβάρ, είχε απειλήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (άλλο χαϊβάνι και αυτό), ότι σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ θα υπέβαλε αμέσως την παραίτησή του, αρνούμενος να κατέχει το ύπατο αξίωμά του σε μία Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

Αυτό προφανώς δεν είναι αποκάλυψη, είναι κοινή λογική. Πως αλλιώς θα "έβγαζε" το ψωμί του ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας" μας? Πως θα τσέπωνε 20000 ευρώ τον μήνα? Σε ρούβλια? Χέστηκε ο Παυλόπουλος και ο κάθε Παυλόπουλος, αν διαλύεται η χώρα και η ελληνική κοινωνία, όσο παραμένει η χώρα στην Ευρωζώνη. Στα αρχίδια του για την Δημοκρατία του λαού. Η Δημοκρατία των αγορών να ναι καλά και ας ψοφήσουν όλοι οι πολίτες της χώρας.

- Η ζέστη έχει αρχίσει και "βαράει" για τα καλά. Στην περιοχή της Ανθούσας, κάποιος 24χρονος παλαβιάρης δεν είχε δουλειά να κάνει και έβαζε φωτιές κυρίως στις περιοχές του Γέρακα, Ανθούσας, Παλλήνη, Ντράφι, Πικέρμι, Διώνη και Πεντέλη. Βέβαια το ωραίο είναι ότι αφού άναβε τις φωτιές, πήγαινε μετά και βοηθούσε στην κατάσβεση ως εθελοντής πυροσβέστης(!). Στον ανακριτή μετά την σύλληψη του ομολόγησε πως «Τις φωτιές τις έβαζα γιατί μου άρεσε μετά να εμφανίζομαι ως εθελοντής και να βοηθάω στην κατάσβεσή τους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.