ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Πηγαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά

 Συνήθως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έχουν την τάση να δείχνουν στον πολίτη το δάχτυλο αντί για το φεγγάρι, πολλές φορές λόγω ανεπάρκειας των στελεχών τους αλλά τις περισσότερες φορές λόγω επαγγελματικής διαστροφής.

 Έτσι, στην είδηση της επιλογής του Στέλιου Παππά για τον ΟΑΣΘ, στάθηκαν απλά στο εάν είναι πατέρας ή όχι του Νίκου Παππά.


 Κανένα από τα μεγάλα μέσα και τις εφημερίδες δεν πήγε την είδηση λίγο παρακάτω, στο ψυχολογικό υπόβαθρο του γιατί.

 Δεν ήξεραν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα προκαλούσαν με το διορισμό του πατέρα του Υπουργού; Ασφαλώς και το ήξεραν. Και αυτός ήταν ο στόχος. Για άλλη μια φορά έριξαν στο επικοινωνιακό τερέν τη μπάλα για να ξεχάσουμε τους φόρους, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, για να ξεχάσουμε τα capital controls και να ασχολούμαστε με το θέμα.

 Το βαθύτερο όμως μήνυμα είναι ένα: είμαστε εξουσία και κάνουμε ότι θέλουμε αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις.

 Μήνυμα σε εχθρούς και φίλους.  Τέτοιου είδους όμως μηνύματα υποκρύπτουν εκτός από έπαρση και αλαζονεία και πορεία σε αχαρτογράφητα νερά που δεν συνάδουν με τα δημοκρατικά ήθη και έθιμα.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.