ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Πάτα το κουμπί... πάλι.

 Παγκόσμια υστερία έχει ξεσπάσει από την απειλή των Η.Π.Α και της Β.Κορέας να πατήσουν τα "κουμπιά" τους και να ξεσπάσει ένας πυρηνικός όλεθρος...

 Βέβαια η μεγαλύτερη υστερία υπάρχει στην Ελλάδα, διότι οι αμόρφωτοι Έλληνες πολίτες-γίδια, είναι τα εύκολα θύματα της παγκόσμιας προπαγάνδας και της ελληνικής παραπληροφόρησης και "τηλεκατεύθυνσης". Είναι φανταστικό και άκρως μαγευτικό το γεγονός ότι οι πολίτες της ελληνικής επικράτειας, ανησυχούν περισσότερο απο τους Βορειοκορεάτες αντί για τα δικά τους χάλια.


 Ούτε ο Γιούρι Γκέλλερ δεν τα έχει καταφέρει αυτά... Τα έχουν καταφέρει  όμως τα Ελληνικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Εύκολα πράγματα... αφού όλοι οι μορφωμένοι Έλληνες έχουν "τραβήξει" για το εξωτερικό προκειμένου να βρουν ένα κομμάτι ψωμί. Μείναμε στην χώρα τα γίδια και τα πρόβατα. Μερικές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι και μερικοί ονειροπόλοι μικρομεσαίοι που πιστεύουν στα θαύματα.

 Το κουμπί για τα πυρηνικά το έχουν πατήσει εδώ και χρόνια οι Η.Π.Α για την Ελλάδα. Κάθε φορά που εκλέγεται και ένας νέος πρόεδρος των Η.Π.Α πατάει και από ένα κουμπί. Ελλάδα, Κορέα, Βιετνάμ, Παλαιστίνη, Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Ιράκ, Συρία... αμέτρητα κουμπιά.

 Στην Ελλάδα βέβαια, επειδή στις Η.Π.Α είναι "γενναιόδωροι" προς εμάς το πατήσαν δύο φορές τπ κουμπί. Μία το 1949 και μία το 2009, ρίχνοντας την πυρηνική βόμβα "ΔΝΤ" που είχαν στο οπλοστάσιο τους. Το '49 ρίχνανε βόμβες "ναπάλμ".

 Μελέτες έδειξαν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας πεθαίνει και το εώς το 2050 (σε 33 χρόνια δηλαδή), θα έχει μειωθεί κατά 18%, αλλά εμείς ας συνεχίζουμε να ανησυχούμε τι θα κάνει ο Τράμπ(ακουλας) και ο Κιμ Γιονγκ Ούν.

 Προφανώς ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας δεν έχει καταλάβει την πυρηνική βόμβα που έχει πέσει πάνω του. Μάλλον δεν βλέπει πόσες πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει γύρω του. Τόσες πυρκαγιές ούτε απο πυρηνική έκρηξη δεν δημιουργούνται. Και είναι λογικό διότι καθημερινά τα λαϊκά στρώματα τουλάχιστον, παλεύουν για να επιβιώσουν και αγωνιούν για την επόμενη μέρα.

 Η κατάσταση στην χώρα, την σύγχρονη "κοιλάδα του Πεσαβάρ" δηλαδή, δεν διαφέρει σε τίποτα απο την κατάσταση που υπήρχε στην Χιροσίμα ύστερα απο την ρίψη της ατομικής βόμβας "Little Boy" το 1945 απο τις Η.Π.Α, τι να κλάσει σήμερα μια πυρηνική κεφαλή της Κορέας ή των Η.Π.Α...

 Ήδη στην Ελλάδα υφιστάμεθα της συνέπειες της πυρηνικής βόμβας "λεφτά υπάρχουν..." και αναμένουμε την νέα εξελιγμένη πυρηνική αλλήθωρη βόμβα "Κούλης" που θα είναι ενισχυμένη με ραδιενεργά στοιχεία "ψυχάκιας παλαβιάρης Άδωνις Γεωργιάδης".

 Εκεί θα υπάρξει εκατόμβη νεκρών, στην πλειοψηφία Ελλήνων... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.