ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Κραυγή αγωνίας από τη μάνα του κτηνοτρόφου στη Θεσπρωτία: «Το παιδί μου το άρπαξαν»

 Silver Alert εκδόθηκε για τον 35χρονο κτηνοτρόφο απο τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή το πρωί,όταν πήγε στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές, κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

 Σε κατάσταση αγωνίας η οικογένειά του, με πρώτη τη μητέρα του, φίλους αλλά και ξαδέρφια του απευθύνουν απο την πρώτη στιγμή έκκληση, μέσω των κοινωνικών δικτύων προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με το Α.Τ Ηγουμενίτσας. Βέβαια κανονικά θα έπρεπε το Α.Τ Ηγουμενίτσας να γνωρίζει κάτι και να ενημερώσει τους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Αχράντου ημών Δεσποίνης, λίγο πιο πέρα απο κει που χάθηκε το παιδί,υπάρχει «πέρασμα» για ναρκωτικά. Αλήθεια αυτό το πέρασμα ποιοί το φυλάνε? Η αστυνομία? Ο Στρατός? Οι εθνοφρουροί? Οι ντόπιοι τσομπαναραίοι? Ποιός είναι υπόλογος της εξαφάνισης του 35χρονου? Ο Πάπας της Ρώμης?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.