ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Σκατά και απόσκατα...

 Ολεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! Σωθήκαμεεεεεεεε!!!! Ο Έλληνας φερόμενος και ως πρωθυπουργός (του κώλου) Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο (άλλο βλαμμένο αυτό...) Ντόναλντ Ντάκ Τραμπακουλας στον Λευκό Οίκο την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς (στραπή να την βάραγε και αυτήν).

 Το εφταμηνίτικο Αλέξης Τσίπρας, θα πάει στις Η.Π.Α, να μας κάνει και εκεί ρεζίλη διότι προφανώς δεν του φτάνει το εγχώριο ρεζιλίκη... put the kot down θα πεί στον πρόεδρο των Η.Π.Α και αυτός θα του απαντήσει "yippee ki yay mother fucker", τράβα στην "κοιλάδα του Πεσσαβάρ" που σε ανέχονται...


 Φυσικά θα εξυμνήσει το γεγονός, ότι η κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα, μπορεί και περνάει νομοσχέδια χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει πλειοψηφία της κυβέρνησης. Μια υπέροχη κυνοβουλευτική δημοκρατία! Τι Περικλής, δημοκρατίες στην αρχαία Αθήνα και μαλακίες... Σήμερα κουμάντο κάνουν οι λίγοι και οι "ισχυροί". Ο πρωτοδεύτερος "αριστερός" κυβερνήτης κάνει ότι γουστάρει. Για την ακρίβεια ότι του λένε να γουστάρει...

 Με 148 υπέρ λέει, "πέρασε" το νομοσχέδιο για τον αυτοπροσδιορισμό του ατόμου να επιλέξει αν είναι άντρας ή γυναίκα. Σε λίγο 20 άτομα θα περνάνε νομοσχέδια. Το αν έχει πούτσα ή μουνί δεν πρέπει να μας απασχολεί. Έχουμε ελευθερία εδώ στην "κοιλάδα του Πεσαβάρ". Ότι δηλώσεις είσαι και μάλιστα απο τα 15. Δεν θες να πας φαντάρος? Δηλώνεις ότι είσαι η Μαρία η Πενταγιώτισσα και δεν πας. Απλά τα πράγματα. Βέβαια ο μπουχέσας ο Καμμένος έχει έτοιμο νομοσχέδιο για υποχρεωτική στράτευση γυναικών, με ή χωρίς μουνί. Οπότε θα είσαι και πούστης και "πρεζάκιας".

 Στο Ελληνικό κοινοβούλιο έχουν περάσει άπειρα τέτοια μαλακισμένα νομοσχέδια. Ο λόγος που δίδεται τέτοια έμφαση σε μια ακόμα μαλακία νομοσχέδιο, είναι για να "τραβήξει" την ελληνική κοινή γνώμη (τους ιθαγενείς Έλληνες δηλαδή), από τους πληστειριασμούς και κατασχέσεις ακινήτων 50 τετραγωνικών των φτωχών και λαικών στρωμάτων, που γίνονται απο τις τράπεζες σε όλη τη χώρα.

 Μετά τον νόμο περι φύλου και μαλακίες, θα έρθουν και νομοσχέδια για "αυτοπροσδιορισμο" παιδόφιλων, παιδεραστίας, κτηνοβασίας και ότι άλλη μαλακία σκεφτούν οι εγχώριοι και έξω εταίροι μας. Ήδη συζητιέται η ελεύθερη χρήση κάνναβης για "ιατρικούς" σκοπούς. Σε λίγο θα έρθει και νομοσχέδιο για ελεύθερη χρήση ηρωίνης. Εκεί που θα κάθεσαι να βλέπεις τις μαλακίες που λένε οι δημοσιοκάφροι στην τηλεόραση, να πατάς και 2-3 βελονιές στο μάτι... Όχι εσύ!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!! Με τις μαλακίες που θα ακούνε, θα τα χαζέψουν τα παιδιά.

 Κοινοβουλευτική δημοκρατία και πούτσες και μπλέ... ότι θέλουν κάνουν τα ξένα κέντρα της Ευρώπης ύπο τον μανδύα της Κομισιόν και της Ευρωπαικής Ένωσης που τα στηρίζουν και σακατεύουν την ελληνική κοινωνία.

 Είμαι βέβαια πεπεισμένος, ότι η ελληνκή κοινωνία τους έχει χεσμένους, όλους τους πολιτικούς. Άντε να ψηφίζουν ακόμα καμιά 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι και κανα μύριο συνταξιούχοι και αυτοί γιατί νιώθουν υποχρεωμένοι στο σάπιο πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής μαλακίας-δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.