ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Κρίμα.. σώθηκαν...

 Περασμένα μεσάνυχτα κυριακής και όλοι οι βουλευτές του Ελληνικού κυνοβουλίου είναι στεναχωρημένοι με σκυμμένα τα κεφάλια τους. Σχεδόν κλαίνε. Αναρωτιούνται τι δεν πήγε καλά στο σχέδιο τους...

 Ο αλκοολικός ο Πάκης ειδικά, έχει τρεις μέρες να βάλει αλκοόλ στο στόμα του απο την στεναχώρια του. Ο μπουχέσας ο Καμμένος, ούτε ένα γουρουνόπουλο δεν μπόρεσε να βάλει στο στόμα του, ούτε κάν να πάει να τζογάρει στο καζίνο της Πάρνηθας. Τέτοια "μαυρίλα" και στεναχώρια έχουν οι βολευτές... και ένα "γιατί" πλανάται στον "ναό της Δημοκρατίας".


 Ήταν η στιγμή που το πολιτικό μας "σύστημα", έμαθε ότι 3 αδέλφια ηλικίας 13, 9 και 8 χρονών, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στην οδό Τηλεμάχου στην Καλαμάτα, σώθηκαν στο παρά πέντε απο φωτιά που άρπαξε το δωμάτιο τους απο ένα κερί που άναψαν τα παιδιά, διότι η γαμημένη ΔΕΗ, με τις οδηγίες-κατευθύνσεις της κυβέρνησης-μαριονέττα, έχει κόψει το ρεύμα στο σπίτι τους από τον περασμένο Αύγουστο.

 Στα σχέδια και στις εντολές των τοκογλύφων που έχουν δώσει στο πολιτικό μας "σύστημα", είναι να καίγονται οι πολίτες των λαικών τάξεων ζωντανοί. Οικογενειακός. Να αυτοκτονούν. Ας είναι και μικρά παιδιά, δεν πειράζει. Όσο λιγότεροι φτωχοί σε μια καπιταλιστική κοινωνία, τόσο το καλύτερο. Εξάλλου στον καπιταλισμό δεν παίζουν κανένα ρόλο οι άνθρωποι. Οι αριθμοί να είναι καλά. 

 Δυστυχώς για το "πολιτικό σύστημα", η ΜΑΝΑ έσωσε τα παιδιά της και τα 301 αρχίδια της βουλής, ως ένδειξη πένθους, θα απέχουν αύριο απο τα καθήκοντα τους και η σημαία της βουλής θα κυματίζει μεσίστια.

 Όσο αφορά το περιστατικό,  τα τρία αδέλφια ήταν ακόμα μισοζαλισμένα στα κρεβάτια τους και η μάνα τράβηξε και έβγαλε σπρώχνοντας από μέσα τα δύο μικρότερα, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της έτρεξε μόνος του προς τα έξω και έπαθε εγκαύματα, ευτυχώς όχι σοβαρά, στη μία πατούσα και το χέρι του. “Είπα θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε, έβγαλα έξω τα παιδιά και προσπαθούσα να σβήσω τη φωτιά, όμως δεν έσβηνε...”.

 Οι κυβερνήσεις απο το 2009 και μετά, μόλις ξεπούλησαν την ΔΕΗ σε ιδιώτες, αφού κατα τον Γιακουμάτο της ΝΔ το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, έχουν αφήσει (κατα εντολή των Ευρωπαίων), απροστάτευτους τους άπορους στα "νύχια" των υπεργολάβων, οι οποίοι δολοφονούν αμέριμνοι και με ζήλο την ελληνική κοινωνία.

  Η μάνα και ο πατέρας της οικογένειας ζουν τα παιδιά τους κάνοντας μεροκάματα και δουλεύοντας όπου μπορούν. Ο πατέρας είναι οικοδόμος και δεν έχει μόνιμη δουλειά, διότι τα μουνόπανα της "Τρόικας", "Θεσμοί" ή όπως σκατά τους λένε, φρόντισαν να ρίξουν την οικοδομική δραστηριότητα κατα 90% γι’ αυτό και από το 2012 που ξεκίνησαν να δυσκολεύονται οικονομικά, άρχισαν και να πληρώνουν έναντι στη ΔΕΗ. 

 “Τα λεφτά της ρύθμισης είναι πιο πολλά απ’ ό,τι μπορώ να καλύψω”, είπε η ίδια. Ετσι, τον περασμένο Αύγουστο η οφειλή έφτασε τα 3.900 ευρώ και παρόλο που παρακάλεσε να δώσει τα μισά από τα 700 ευρώ που της ζητούσαν για να μην τους κόψουν το ρεύμα, αυτό δεν έγινε και ούτε μπόρεσε να βρει τα χρήματα. Η επιχείρηση έδωσε εντολή στον υπεργολάβο και η παροχή του ρεύματος στο σπίτι κόπηκε από την κολόνα... 

 Να σου κοπεί η ζωή ρε πούστη γαμημένε ΝΑΖΙ υπεργολάβε και αυτουνού που σου έδωσε την εντολή. Τα παιδιά σας να ψοφήσουν απο καρκίνο και να τα βλέπετε να πεθαίνουν αργά και βασανιστικά με φρικτούς πόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.