ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Η παράσταση φτάνει στο τέλος της...

 Απο αλλού το περιμέναμε απο αλλού μας ήρθε. Αλλά έτσι και αλλιώς θα ερχότανε κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα. Αναφέρομαι βέβαια στον Αρμαγεδών που χτύπησε την χώρα αναφορικά με την απώλεια των εδαφών της.

 Η αρχή έγινε απο την Μακεδονία μας. Ακολουθεί η Θράκη, το Αιγαίο και η Ήπειρος. Οι κλασμένοι των Αθηνών στα παπάρια τους. Η Αθήνα είναι πόλη-κράτος. Ήταν πόλη-κράτος. Πάντα ήταν σε πόλεμο με τις γειτονικές περιφέρειες, γιατί να τις υπερασπιστεί σήμερα? Ας τις αφήσει στους γυφτοσκοπιανούς, στους Αλβανούς και στους Μογγόλους. Θα έρθει και η σειρά της κάποια στιγμή όπως χιλιάδες χρόνια πριν στις "Κύνες Κεφαλές" όπου η αρχαία Ελλάδα έσβησε. Το ίδιο γίνεται και με την νέα Ελλάδα.


 Ξανά λοιπόν στο προσκήνιο ο εξ Ηνωμένων Πολιτειών κύριος κύριος Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος τρέχει ο κακόμοιρος να μας "επιλύσει" τα προβλήματα που μας δημιούργησε με τους Σκοπιανούς. Αφού διέλυσε την Γιουγκοσλαβία, ήρθε να πάρει και το μερίδιο απο την διαλυμένη Ελλάδα. Θα το πάρει και θα είναι και γενναιόδωρο.

 Πέντε ονόματα λέει έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και όλα είχαν τον όρο "Μακεδονία" μέσα. Όρθα σκεπτόμενος λοιπόν το εφταμηνίτικο Αλέξης Τσίπρας σκέφτηκε αφού ήδη υπάρχει ο όρος στην υπάρχουσα προσωρινή ονομασία των Σκοπίων, γιατί να μην υπάρχει και στην μόνιμη?

 Εξάλλου το ίδιο κάποτε είχε προτείνει και η αξιωματική αντιπολίτευση δια στόματος  του ανεκδιήγητου Αβραμόπουλου, τα Σκόπια λέγονται ως "Βόρεια Μακεδονία" όπου θα προσδιορίζεται μια περιοχή της Μακεδονίας στην οποία κατοικούν Σλάβοι. Ας μην παριστάνει η Ν.Δ τώρα ότι "κόπτεται".

 Παίζουν και ονόματα όπως Άνω Μακεδονία, Κάτω Μακεδονία, Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Άνω Πετράλωνα, Τραχανοπλαγιά Αγίας Βαρβάρας και διάφορα τέτοια.

 Ήταν κυρίες και κύριοι αναμενόμενη η απώλεια εδαφών του κάποτε Ελληνικού κράτους. Αφού μοιράσαμε την δημόσια περιουσία ας μοιράσουμε και τα εδάφη. Το σχέδιο διάλυσης της χώρας συνεχίζει και σε λίγο ολοκληρώνεται. Οι μηχανισμοί διάλυσης του κράτους έχουν ήδη ξεκινήσει απο το 2009 απο το Καστελόριζο. Δεν είναι άλλοι απο το ΔΝΤ, την Ευρωπαική Ένωση, τον ESM, SMS, MSN messenger και διάφορες τέτοιες παπαριές που τις ονομάζουνε "θεσμούς" τώρα.

1 σχόλιο:

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.