ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Γειά σου ρε Μαντούβαλε, είσαι παλικάρι!!!

 Βρε τον Μαντούβαλο... ναι αυτόν το δικηγορίσκο που έχει εμπλακεί σε άπειρα σκάνδαλα. Έχει αναλάβει την δίωξη του Στέλιου Διονυσίου. Καλά έκανε. Δουλειά του είναι. Άλλωστε τον πληρώνει αδρά το δημόσιο... δηλαδή οι υπόλοιποι μαλάκες της ελληνικής κοινωνίας.

 Ο κύριος (ας πούμε) Πέτρος Μαντούβαλος λοιπόν, έχοντας "χτυπηθεί" άγρια απο την οικονομική κρίση, ανέλαβε να ασκήσει δίωξη (κατα εντολή του Μαξίμου προφανώς) κατά του τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, γιό του αείμνηστου Στράτο Διονυσίου.


 Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι "και καλά...? Τι μας νοιάζει εμάς? Μάχη "ελεφάντων" είναι...".

 Σαφώς και δεν νοιάζει τον λαό αυτό. Αυτό που νοιάζει τον λαό είναι ότι όπως αναφέρει ο κ. Μαντούβαλος "Θεωρώ αδιανόητη την πράξη ένας γνωστός άνθρωπος, αλλά και ο οποιοσδήποτε πολίτης, παραβαίνοντας τα σήματα των Αρχών, σε μία ιδιαίτερη περίπτωση όπως το πέρασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας του Ισραήλ, να ξεκινήσει το αυτοκίνητο του, να χτυπήσει τον αστυνομικό και στη συνέχεια να τον εξυβρίζει".... Μπράβο Μαντούβαλε-Κατρούγκαλε! Τέτοιες μαλακίες σου είπαν οι Τσιπροκαμμένοι να πείς? "το πέρασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας του Ισραήλ".

 Δηλαδή αν περνούσε η κυρα Γιώργαινα? Θα υπήρχε άραγε τροχονόμος εκεί για να περάσει? Που τον πληρώνει κιόλας? ΟΧΙ! Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τον Πρόεδρο της "Δημοκρατίας" του Ισραήλ!! Τι λε ρε παιδί μου...

 Εύγε λοιπόν στην κυβέρνηση του κώλου (θέλει πολλά ψωμιά ακόμα να γίνει "κυβέρνηση του Βουνού"), που τα βάζει με πολίτες της δικής της κοινωνικής τάξης (και καλά...) και δείχνει ότι όλοι είμαστε "ίσοι και όμοια" απέναντι.... στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.