ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

«Πεδίο μάχης» το κέντρο της Αθήνας

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε η οδός Λιοσίων όταν άγνωστοι συνεπλάκησαν και πυροβόλησαν συνεχόμενα, τραυματίζοντας σοβαρά έναν άνδρα.

Σκηνές φαρ-ουεστ εκτυλίχθηκαν και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, 10 -15 άτομα συνεπλάκησαν και έπεσαν τουλάχιστον 9 πυροβολισμοί.

Οι σφαίρες «έπεφταν βροχή», ενώ από τύχη και μόνον δεν υπήρξαν θύματα.


Το σκηνικό που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου μετά τις 22.00, στη διασταύρωση των οδών Λιοσίων και Ξένου. Ένα σημείο που περνούν πολλά αυτοκίνητα αλλά και πεζοί, ακόμη και  εκείνη τη χρονική στιγμή.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί που βρήκαν αιμόφυρτο στο δρόμο έναν άντρα. Απέκλεισαν τους δρόμους και ξεκίνησαν την έρευνα. Από το δρόμο συνέλεξαν 9 κάλυκες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους έγινε άγρια συμπλοκή, έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί, ενώ μια σφαίρα  καρφώθηκε σε ένα λευκό φορτηγάκι που βρισκόταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από το φορτηγάκι, αλλά και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο, όπου οι δράστες ίσως προσπάθησαν να διαφύγουν και από τον  τοίχο ενός γειτονικού καταστήματος.

Ο αλλοδαπός που έφερε τραύμα από σφαίρα, μεταφέρθηκε σε γειτονικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Φως στις έρευνες για την ταυτότητα των δραστών και τους λόγους της συμπλοκής αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων.


 crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.