ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Τραγωδία στη Μόσχα: Συνετρίβη αεροσκάφος με 71 επιβάτες

Ασύλληπτη αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία: Ένα αεροσκάφος ΑΝ-148 με 71 επιβαίνοντες συνετρίβη το μεσημέρι της Κυριακής (11/02) - Νεκροί όλοι οι επιβάτες...

Το ρωσικό αεροσκάφος ΑΝ-148 με 71 επιβαίνοντες (65 επιβάτες, 6 μέλη πλήρωμα) χάθηκε από τα ραντάρ περίπου 10 λεπτά μετά την απογείωσή του, από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας και σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, κατέπεσε κοντά στην πόλη Stepanovskoye. Το αεροσκάφος των αερογραμμών Saratov Airlines, είχε προορισμό την πόλη Orsk, κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο TASS, η αεροπορική τραγωδία μπορεί να οφείλεται σε κακές καιρικές συνθήκες ή να προκλήθηκε από ανθρώπινο λάθος είτε να υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Το αεροσκάφος, το οποίο ήταν επτά ετών, απογειώθηκε στις 13:22 ώρα Ελλάδος και πέντε λεπτά αργότερα άρχισε να χάνει ύψος.

Αρχικά, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το αεροσκάφος να διαλύεται στον αέρα, ενώ λίγο αργότερα, σύμφωνα με το Russia Today, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης επιβεβαίωσαν την αεροπορική τραγωδία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, τα σωστικά συνεργεία αναφέρουν ότι πλήρωμα και επιβάτες είναι όλοι νεκροί. Οι διασώστες βρίσκονται στο σημείο της συντριβής στην περιφέρεια Ramensky.

Ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας, Maksim Sokolov κατευθύνεται και αυτός στον τόπο της τραγωδίας, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας... (διαβάστε περισσότερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.