ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Τούρκοι στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ Κούρδισσες μαχήτριες – ΒΙΝΤΕΟ

 Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο όπου Τούρκοι στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ δύο μαχήτριες του... PKK και όχι της της Μονάδας Προστασίας του Συριακού Κουρδιστάν (YPG) όπως αναφέρει το...
armynow.net. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το 2016 όταν γυναίκες μαχήτριες του PKK υπερασπίζοταν το Κομπάνι. Ψευδώς αναφέρεται ότι έγινε αυτές τις μέρες στην Αφρίν.

 Όπως και να έχει, δείχνει για ακόμα μια φορά την φρικαλεότητα των Τούρκων μπροστά σε αμάχους και πόσο βολικό είναι να πολεμάς με στρατούς που τα μόνα όπλα τους είναι το ατομικό τυφέκιο και κανα δυό γεμιστήρες και αυτοί μισογεμάτοι.

 Απο το 2016 λοιπόν τουλάχιστον, δεν έχει επεναίβει καμία "Διεθνής κοινότητα", κανένας Ο.Η.Ε, καμία Ευρωπαική Ένωση, κανένα "Διεθνές δικαστήριο". Αυτοί οι οργανισμοί, επεμβαίνουν μόνον όταν αφορά κουμουνιστικά καθεστώτα.

Δείτε το βίντεο για το οποίο γίνεται λόγος και υπ'οψιν είναι απο το 2016. Ποιός ξέρει τι άλλα εγκλήματα έχουν γίνει απο τότε μέχρι τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.