ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Όταν πέφτουν... οι γραβάτες

 Για θεατρίνος καλός ήταν. Και αυτός αλλά και ο μπουχέσας συγκυβερνήτης του Πάνος Καμένος. Πήγαν τα "λουλουδάκια"  μας στο Ζάππειο για να αραδιάσουν ένα κάρο ψέμματα και μαλακίες πάλι αλλά αυτή την φορά φορώντας και γραβάτα.


 Το δίδυμο της συμφοράς Τσίπρας-Καμένος, επιδόθηκαν σε ένα σώου υποκρισίας χτες στο Ζάππειο, προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες ότι το eurogoup στέφθηκε με επιτυχία για την Ελλάδα, έγινε ρύθμιση του χρέους και το χρέος έγινε βιώσιμο οπότε η Ελλάδα μπορεί να δανείζετε απο τις "αγορές". Οπότε η αποστολή τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ολοκληρώθηκε και πάντα πιστοί στις υποσχέσεις τους φόρεσαν γραβάτα... Βέβαια μόνο για 27 λεπτά... όσο κράτησε το "πανιγύρι" στο Ζάππειο.

 Μετά το τέλος της ομιλίας τόσο ο Α.Τσίπρας όσο και ο Π.Κάμμένος έβγαλαν τις γραβάτες τους και…  η παράσταση έλαβε τέλος.

 Γνωρίζουν και οι ίδιοι αλλά και όλο το "πολιτικό σύστημα" ότι δεν πέτυχε τίποτα η "ελληνική" κυβέρνηση για την χώρα και για τους πολίτες της, ιδίως για τα χαμηλά λαϊκά στρώματα.

 Αυτό που εξαγγέλλουν ότι "τα μνημόνια τελείωσαν" είναι μια μαλακία και μισή.

 Αυτό που κατάφερε αυτή η άθλια κυβέρνηση είναι να αφήσει να σαπίζουν στα μπουντρούμια της Τουρκίας δύο Έλληνες στρατιωτικοί, να αναγνωρίσει ένα σλαβικό έθνος σαν "Μακεδόνες", να καθιερώσει τους πούστηδες ως στοιχεία της φύσης, να νομιμοποίει τους ανθέλληνες, να καταργεί τον θεσμό της οικογένειας και της επίσημης θρησκείας και να διαλύσει το κράτος.

 Στο οικονομικό μέρος αυτό που κατάφερε αυτή η άθλια κυβέρνηση-μαριονέττα, είναι ακριβώς ότι κατάφεραν και οι προηγούμενες εξίσου τρισάθλιες. Ένα νέο "μνημόνιο" διαρκείας, μια διαρκής και αέναη λιτότητα, με εξωπραγματικά πλεονάσματα με μια ενισχυμένη εποπτεία απο Γερμανία και ΔΝΤ, όπου ο ελληνικός προϋπολογισμός θα πρέπει πρώτα να εγκρίνεται απο την Ουάσιγκτον και μετά απο την ελληνική βουλή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οτιδήποτε φοροελαφρύνσεις, φοροαπαλλαγές ή επιδόματα, αποκατάσταση αδικιών και άλλες τέτοιες μπούρδες που εξαγγέλλει η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξουν.

 Στην ουσία αυτό που κατάφερε η κυβέρνηση είναι, να σταματήσει να μας πληρώνουν άλλο τα κράτη της Ευρωζώνης και να δανείζεται η Ελλάδα απο τις αγορές, που εκ πρώτης όψης φαίνεται λογικό, αλλά τα χρέος δεν είναι εξ' ολοκλήρου της Ελλάδας. Ο ίδιος ο Ντάισελμπλουμ παραδέχτηκε ότι δόθηκαν δάνεια στην Ελλάδα για να σωθούν οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες.

 Για τους Ευρωπαίους ηγέτες βέβαια δεν έχει και τόση σημασία αφού αυτό που ήθελαν το πέτυχαν. Χαρίστηκαν δηλαδή οι υποδομές της χώρας σε ξένα ιδιωτικά συμφέροντα, οπότε η ελληνική κοινωνία μπορεί να πάει να πνιγεί... και θα την πνίξουν οι ορδές των λαθρομεταναστών σύντομα.

 Η φορολογία παραμένει στα υψηλά επίπεδα, οι κατασχέσεις συνεχίζονται, οι συντάξεις θα κόβονται στον αιώνα των άπαντα, οι εργαζόμενοι θα αμοίβονται με ένα χαρτζιλίκι, ο υποσιτισμός, η θνησιμότητα, η υπογεννητικότητα και η μετανάστευση θα αυξάνεται, οι λαθρομετανάστες θα εισβάλλουν κατα κύματα στην ελληνική επικράτεια και όσοι Έλληνες τυχεροί αποκτήσουν ποτέ εγγόνια θα αποπληρώνουν το "ρυθμισμένο" ελληνικό χρέος που οι Τσίπρας-Καμένος πέτυχαν στο eurogroup.

 Είναι η στιγμή που πέφτουν οι μάσκες, αλλά στην συγκεκριμένη πέφτουν... οι γραβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.